2789
عنوان

خانوم ها اگر می شه نظرتون بگین این فرم ازدواجم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 58 پست
هدف از این تاپیک معلومه و لازم نمیبینم برای کسی که این هدف رو داره نظری بزارم.

من اومدم چیزی نگم ولی مورد پنج رو خیلی از نزدیک دیدم خواستم از این تریلیون به همهی مردهای مورد پنج بگم شماها مرد نیستید نر هستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا مورد ۸خوندم اینقدر عصبانی شدم که دیگه به موارد دیگه نرسید اولا شما میخواین اونو بگیرین یا اون شمارو ؟چون باید اون جواب مثبت بده نه شما پس ملاک ها برای اونه بعدشم راجب نامحرم خیلی چیزای زیادی ذکر کردین که خودتون انجام ندادین اینستا گرام نصب کنی خیلی بهتره تا نینی سایت داشته باشی برادر به ظاهر مذهبی

واقعا راست میگی... یا مارو مسخره میکنی😐... خدایا اینا کین که شدن هموطن من... 6تا بچه... آرایش کم... پوشیه بپوشه... عروسی نره... بعد خیلی معذرت میخوام.. ولی کسی مغزخر خورده باشه با کسی مثل تو زمدگی کنه... زن مبخوای یا برده

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

من اومدم چیزی نگم ولی مورد پنج رو خیلی از نزدیک دیدم خواستم از این تریلیون به همهی مردهای مورد پنج ب ...

بیخیال عزیزم قصدش معلومه چیه...

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

نمیدونم چرا به جای زن اسی دارم حرص میخورم...😐🤣🤣🤣

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یا اباعبدالله پنج تن آل عبای فاطمه زهرای بلقیسسسسسسسسسس😶😐😑

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

اگه تایپک در جهت پربازدید شدن نوشته شده که هیچی اما اگه واقعا دنبال چنین کیسی هستی به موسسات ربات ساز چنین پیام بده و بگو یه ربات پوشیه دار برات بسازند طبق این ملاکها تنظیم بشه. همسرم ملاک هاتون رو خوند گفت بهتره یه الاغ ماده بخرید. شیرش هم گرون هست کمک مالی میشه براتون