پسری هستم از مشهد در حوالی ۲۷سال سن دارم
مذهبی هستم
ملاک هایی که دارم
۱.چادری باشند(جلویش را هم بگیرند مثل زورو نشه که باز بشه)عبا را نمی پسندم
۲.حد الامکان پوشیه زن باشد(درسته که اسلام واجب نکرده اما من اینگونه می پسندم)
۳.اینستاگرام نداشته باشد یا اگر هم دارد با برنامه ریزی ازش استفاده کند در روزی حدود ۳۰دقیقه بیشتر نباشد(خودم ندارم)
۴.اهل مطالعه باشد و درسش را تمام کند
۵. یا اهل کار از بیرون از خانه نداشته باشد یا اگر هم دارد برای شوهرش چیزی کم نگدارد چه از لحاظ وقت و زمان چه از لحاظ کمک مالی
۶.برای بچه دار شدن هم چون رهبر شهید فرموند ۶ تا بچه داشته باشد
۷.ماهی یک بار با رفقایش بیرون برود و بشتر وقتش را برای شوهرش بگذارد و شب با رفقایش بیرون نماند و برگردد خانه
۸.برنامه ای برای فرزند ها داشته باشد و مطالعه درباره تربیت فرزندداشته باشدتا بتوانیم فرزند خوب تحویل جامعه بدهید
۹.تجمل گرا کمال گرا و مد گرا اصلا نباشد که با اسلام نمی سازد
۱۰.تعریف از حجابش به فقط چادر و پوشه و ...محدود نشود و واقعا اسلامی و مذهبی زندگی کند
۱۱.تعریف از محرم به پدر و برادر و شوهر باشد و پسر خاله و پسر عمه و پسر همسایه را جزو محرم ها نداند
۱۲.آدمی صبور و مهربان و با گذشت باشد تا زندگی را به کام هر دو تلخ نشود
۱۳.حد الامکان در جامعه از رو سری رنگی استفاده نکند تا جلب توجه نکند
۱۴.آرایش در بیرون از خانه و برای نامحرم ها کند حتی به مقدار خیلی کم
۱۵. هر روز وقتی برای گفت و گو بگذارد و مشکل همان روز را موکول نکند به آیند و کینه ای نباشد
۱۶.نبش قبر نکند مشکلی که حل شده را دوباره باز نکند و پرونده قبلی را کلا ببندد
۱۷.عروسی بزن و بکون نریم حتی اگر برادر خودم یا خودش باشد
۱۸. کفش پاشنه بلند نپوشد
۱۹. اگر سر کار می رود با نا محرم های خیلی سنگین باشد (خودمم سنگین هستم)
۲۰.با رفتن برای تبلیغ دین خدا مشکلی نداشته باشد و پایه باشد چه جهادی و چه به لحاظ های دیگر
۲۱.در حد امکان از حرام ها اعم از دروغ و غیبت و... اجتناب کند
۲۲.از مشکلی پیش آمد مشکل بین خودمون حل بشه و هیچ کس متوجه نشه اگه بین خودم حل نشد شخص سومی یا مشاور آن را بیان می کنیم تا حل شود هیچ کس دیگری در جریان نباشد
۲۳. اقتدار مرد را زیر پا نگذارد و به پنبه سر مرد بیچاره را ببرد و با رگ خواب نه آتو داشتن
#فرم_پوشیه_زن