2821
2789
احتمال اینکه هانیه رو شهرام ازونجا دور کرده باشه ضعیفه چون از یکجایی ببعد پسر منصور خواست شهرامو دور ...

همه حرفات درست بودی

اخری جمله هم باعث شد ذهنم درگیر شه

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

احتمال اینکه هانیه رو شهرام ازونجا دور کرده باشه ضعیفه چون از یکجایی ببعد پسر منصور خواست شهرامو دور ...

فک کنم شهرام گفته بود که به مهران خیلی اعتماد داره

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شهرام طبق تجربه قبلی که از معامله الماس داشت و خیانت برادر زنش و کشتن منصور رو به چشم خودش دیده بود این سری تصمیم گرفت توی سایه باشه و همه چیز رو زیرنظر داشته باشه تا بالاخره به الماس برسه که رسید! 

شهرام نه به پسر منصور و نه به هیچکس دیگه اونقدر اعتماد نداشت که برای همچین پروژه ای صفر تا صد کار رو بهش بسپره 

هانیه نرف کانادا هانیه نفر اول کشته شد اون تو فرودگاه کشتن تلفنش هم برداشتن ب اشکان پیام دادن ک رسیده لحظه آخر هم مادر وحید فرزاد می‌بخشه میرسوننش بیمارستان نجات پیدا میکنه ولی سرگذشت اشکان رو نمیدونم چ میشه ب نظرم اون زنده میمونه 

هانیه نرف کانادا هانیه نفر اول کشته شد اون تو فرودگاه کشتن تلفنش هم برداشتن ب اشکان پیام دادن ک رسید ...

نه توی یه قسمت نشون دادن

که اشکان گفت بعد از اینکه هانیه رفت 

باهاش تماس داشته اما الان دیگه جواب نمیده

اگه مرده بود نمیگفتن که هانیه و اشکان تماس داشتن 

هانیه نرف کانادا هانیه نفر اول کشته شد اون تو فرودگاه کشتن تلفنش هم برداشتن ب اشکان پیام دادن ک رسید ...

یک هفته گذشته من حواسم نبوده؟

آخه قسمت اخری ک من دیدم هیچکدوم ازین اطلاعات نداده بود.

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.