2777
2789

سلام دوستان روز ۱۴ انتقال و ۱۶ انتقال آزمایش بتا دادم ومنفی بود  امروز روز ۱۸ انتقال هستم  وهنوز پریود نشدم  و هنوز نمیخوام باورکنم وقبول کنم که باردار نیستم😔😔

میخوام بدونم میشه بتا منفی باشه ولی باردار بود😭😭😭

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

کسی نیست؟

کمر درد دارم و درد پریودی

سینه هام متورم وبه شدت دردناک شدن

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

داروها رو‌ قطع کنی یه مدت بعد پریود میشی ، امیدت به خدا باشه عزیزم قرار نیست همه با یه بار آی وی اف باردار بشن من کسایی رو میشناسم که ۱۴ بار انجام دادن بعد از سال ها باردار شدن دیگه اگر بچه می خوای این راهی هست که باید بری و سختی هاش رو به جون بخری ناامیدم نباش عزیزم ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه 🙏

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست؟کمر درد دارم و درد پریودیسینه هام متورم وبه شدت دردناک شدن

داری پریود میشی عزیزم ممکنه هم به خاطر انتقال پریودی این ماهت دردناک باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
داروها رو‌ قطع کنی یه مدت بعد پریود میشی ، امیدت به خدا باشه عزیزم قرار نیست همه با یه بار آی وی اف ...

سه روزه داروهامو قطع کردم

میدونم باردار نیستم ولی همش میگم کاش خدا امیدمو ناامید نکنه تا پریود نشدم کاش امیدوار بمونم خدا دلش بهم بسوزه

آخه موقع انتقال، جنین شناس اومد بهم گفت جنینت عالیه خیلی باکیفیته حتما میگیره

من باورم نمیشه که منفی شده انتقالم

من ۳۹ سالمه آندومتریوز شدید دارم😭 برام دعا کن شما بارداری دعات مستجاب میشه

داری پریود میشی عزیزم ممکنه هم به خاطر انتقال پریودی این ماهت دردناک باشه

شما طبیعی باردار شدی عزیزم؟

سه روزه داروهامو قطع کردممیدونم باردار نیستم ولی همش میگم کاش خدا امیدمو ناامید نکنه تا پریود نشدم ک ...

عزیزم بی قراری نکن میدونم کلی امیدوار بودی مخصوصا اینکه جنینات کیفیتشون بالا بوده ولی خیلی ها با شرایط شما و جنین با کیفیت انتقالشون منفی شده ان شاالله سری ها بعدی داروهات رو عوض میکنن آزمایش هایه دیگه ازت میگیرن متوجه میشن چرا انتقالت منفی شده و مشکل رو که فهمیدن حلش میکنن و انتقال بعدیت مثبت میشه وقتی پروژسترون رو قطع میکنی ۱ تا دوهفته طول میکشه پریود بشی شما هم علائمش رو داری مطمئن باش همین روزا میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بی قراری نکن میدونم کلی امیدوار بودی مخصوصا اینکه جنینات کیفیتشون بالا بوده ولی خیلی ها با شرا ...

مرسی عزیزم که با واقعیت روبه رو میکنی

شما طبیعی باردار شدی عزیزم؟

آره عزیزم من خدا روشکر طبیعی باردار شدم ولی تا دلت بخواد دور و بری هام انتقال جنین دادن تا صبح میتونم برات مثال بزنم ولی بدون راه سختی رو داری طی میکنی وقت و هزینه داری میکنی ممکنه طول بکشه ولی میشه فقط ناامید نباش دختر خواهر خودم بعد از ۵ بار انتقال منفی بار ۶ براش گرفت و الان یه پسر ۷ ماهه داره همکارم بعد از ۱۴ بار انتقال منفی الان یه پسر دوساله داره مثال زیاد میتونم بزنم همین همکارم خدا شاهده برا بار اول که انتقال داد همه شرایطش خوب بود ما کامل امیدوارم بودیم که انتقالش مثبت شه ولی سر موعد دیدیم منفی شد ما با خودش افسردگی گرفتیم ولی کی فکرش رو میکرد سال ها قراره این راه رو ادامه بده تا نتیجه بگیره همشم به خاطر استرس انتقالاش منفی میشد شما هم سری بعدی خودت رو بزن به بی خیالی به هیچکسم نمیگی دوباره رفتم دنبال درمانم چون هم خودت استرس داری هم بقیه بهت استرس وارد میکنن این همکارم سه سال پیش دوباره بعد از ۳ سال استراحت که اصلا دیگه دنبال درمان رو نگرفته بود دوباره رفت دنبال درمانش بدون اینکه به هیچکس بگه حتا مادرش رفت و انتقالش مثبت شد با همه هم قطع رابطه کرده بود ۵ ماهگیش مامانش به زور و دعوا رفته بود خونه ش دیده بود بارداره من خودم ۸ ماهگیش فهمیدم چقدر گریه و خوشحالی کردم براش الان پسرش دوسالشه میخوام بهت بگم نشد نداریم میشه حتمانم میشه فقط مهم اینکه شما صبوری کنی و استرست رو کنترل کنی و به هیچکسم نمیخواد اطلاع بدی رفتم دنبال درمان هرکی ازت سوال پرسید بگو‌فعلا بی خیال شدم میخوام به خودم برسم یا اصلا بی خیال شدم نمیخوام دیگه برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم من خدا روشکر طبیعی باردار شدم ولی تا دلت بخواد دور و بری هام انتقال جنین دادن تا صبح میتون ...

ممنون عزیزم

این همه زحمت کشیدی تایپ کردی

مرسی 🙏🙏

آره عزیزم من خدا روشکر طبیعی باردار شدم ولی تا دلت بخواد دور و بری هام انتقال جنین دادن تا صبح میتون ...

خدارو شکر که طبیعی باردار شدی خدا برات حفظش کنه به حق پنج تن

ممنون عزیزماین همه زحمت کشیدی تایپ کردیمرسی 🙏🙏

خواهش عزیزم ان شالله به زودی ببینمت که تیکر بارداریت رو فعال کردی 🌹🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو شکر که طبیعی باردار شدی خدا برات حفظش کنه به حق پنج تن

ممنون عزیزه دلم بابت دعایه قشنگت

1
5
10
15
20
25
30
35
40