2777
2789

میدونم از ناراحتی و فکر و خیال زیاده هااا :) 

ولی باعث شد ۱ ۲ ساعت نخوابم دیگه از ۴ بیدار بودم 🥲

یه مسئله ای پیش اومد من با گریه خوابیدم 

و قبلش همین جوری با خودم فکر و خیال کردم اگ آدمی ب خاطر مشکلات زیادش خودکشی کنه خدا ناراحت میشه 

بعد من ذهنم همیشه مشوشه  همش خوابای عجیب غریب می بینم  خوابای زیادی دیشب دیدم یه تیکه یادم مونده ک مجبور بودم به دلیل مسخره ای خودمو بکشم یعنی خودم اصلا دوست نداشتم و بشدت میترسیدم  حالا نمی تونم بگم چی چون واقعا مسخره بود بعد یه چیزی خوردم بعد چند دقیقه نفسم بالا نیومد بعد ریم انگار آتیش داشت میگرفت بعد یهو انگار کشیده شدم به سمت بالا و واقعا ترسم استرسم وصف نشدنی بود یهو یه متن جلوم ظاهر شد خیلی کم ازش یادمه انگار نوشته بود اینجا همه خیر و رستگاری هست و بدی وجود ندارد یه چیزی تو همین مایه ها من بقیه رو یادم رفته بعد از خواب پریدم🥲 اصلا نمی دونم خوابش بی ربط بود یا نه از خواب پریدم تا ۲ ساعت حالم بد بود چون بعد از خواب نفس عمیق تا چند دقیقه نمی تونستم بکشم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.