2777
2789
عنوان

برادرم با پدرمادرم دعوای بدی کرد

165 بازدید | 11 پست

سر زنش.من بیشتر حق رو میدم به پدر مادرم. اما اون کاملا حق رو به جانب خودش میدونه. 

هر حرفی که فکر کنید بهشون زد اونا هم جوابشو دادن البته. 

الانم شروع کرد به من پیام دادن و من سعی کردم طرف کسی رو نگیرم و آرومش کنم. ولی ته دلم ، دلم میخاد بزنم تو دهن خودش و زنش . 

الان دلم خونه از سردرد خوابم نمیبره 

دلم برا پیرمرد پیرزن میسوزه 

ناراحتم اقوام شوهرم رو میبینم که چجور احترام مادر پدرشون رو دارن برا خودم رو میبینم میسوزم 

سر چی بوده داستان؟

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

لام خوبین   با اجازه

من چند شب پیش مهمونی دعوت بودم بعد همه با کفش رفته یودن بعدازتالار تو خونه اونا منم رفتم گفتم ببینم‌ کسی هست با کفش مجلسی تو مراسم‌بره خونه کسی رو‌فرشا اخه فرشاشونم‌نو‌بود‌ما دخترا همه شو‌ سیاه کردیم

اخه صاب خونه خودش گف😂😂😂کسی تاحالا با کفش مجلسی بعد عروسی رفته خونه کسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب

ب جای اینکه بی طرف باشی با ملایمت و با زبان خوش بدون عصبانیت ب برادرت بگو حتی حتی اگه حق با تو بود باید فقط میامدی حرف دلتو میزدی ن اینکه داد و بیداد راه بندازی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
وای نگو منم با مامانم خیلی بد دعوا کردیم کل ماه رمضون توفیق ازم گرفته شد

منم‌امشب‌با مامانم دعوای بدی کردم چون از صبح خیلی غر زد و سرزنشم‌کررد همشو تحمل کردم اما دیگ‌این اخری‌گفت تو هیچ گوهی‌نمیشی‌دیگ از‌کوره در‌رفتم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
منم‌امشب‌با مامانم دعوای بدی کردم چون از صبح خیلی غر زد و سرزنشم‌کررد همشو تحمل کردم اما دیگ‌این اخر ...

فقط دارم رفت و امدمو باهاش کم میکنم که کمتر درگیر شیم ....خیلی سخته حتی اگه حق با توعم باشه بازم حق با تو نباشه

فقط دارم رفت و امدمو باهاش کم میکنم که کمتر درگیر شیم ....خیلی سخته حتی اگه حق با توعم باشه بازم حق ...

هعییی حداقل ت متاهلی میتونی‌رفت و امدتو کم کنی من ک‌مجردم باید بسوزم و بسازم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
هعییی حداقل ت متاهلی میتونی‌رفت و امدتو کم کنی من ک‌مجردم باید بسوزم و بسازم

منم مجردیم قشنگگگگگ سوختو ساز کردم اصلا هر روز مدرسه میرفتم یا با مامانم دعوا کرده بودیم همون صبح یا دیشبش ....فقط میرفتم به رفیق جون جونیم میگفتم اروم میشدم ولی کلا هر چیم بشه تقصیر مامانا نیس تقصیر بچه هاس طبق قانون خدا نباید اه بگیم به مامانامون منو توعم که ماشالله......ولی سعی کن خودت کار اشتباه یا حرف اشتباه نزنی که اون دنیاتم مثل من نابودکنی کلا دعوا با والدین خصوصا مامان کار خیلی خطرناکیه قابلیت اینو داره زندگیتو کلا به نابودی بکشونه چه این دنیا چه اون دنیا ...من واقعا خیلی دلم میخواست بتونم موقع دعوا با مامان حداقل نظر خودمو نگمو از خودم دفاع نکنم ولی تا الان که۲۵سالمه موفق نشدم....شاید اصن بخاطر همینه خدا بهم بچه نمیده طفلک شوهرمم هم پاسوز اشتباهای من شد

منم مجردیم قشنگگگگگ سوختو ساز کردم اصلا هر روز مدرسه میرفتم یا با مامانم دعوا کرده بودیم همون صبح یا ...

عزیزممم‌اینو نگوووو🥺🥺ایشالا یه نی نی خوشگل و سالمو بزودی بغل میگیری من مامانم‌خیلی دلسوزه بیشتر حرفاشم از رو دلسوزیه ولی‌خب‌حرفاش حرص دراره

عزیزممم‌اینو نگوووو🥺🥺ایشالا یه نی نی خوشگل و سالمو بزودی بغل میگیری من مامانم‌خیلی دلسوزه بیشتر حر ...

نه خو تاوان کارامه شایدم امتحانه خداس شایدم همین به صلاحمه حکمتی توش هست اصلا غصه نمیخورم به خدا اعتماد کامل دارم خودش میدونه هر موقع زمانش برسه اگه صلاح بدونه میده ولی برا شوهرم خیلی ناراحت میشم که عاشق بچسو بخاطر من محروم شده ازش‌‌‌‌‌‌....منم مامانم دلسوژه ولی بقول تو اون حرفاش اینا نمیتونم تحمل کنم هر چی کار خوب کردمو میزنم میریزم بهم...شاید باورت نشه انقدر میرم تو کارای خونه کمکش میکنم ولی بعد سر چن تا حرف دعوا میکنیم به حدی که اصلا تصور نکنی