2777
2789

خودم : 

همیشه در حال سابیدنم 

عاشق جارو کردن خیابونام 

یه روز تولدم بود روز تعطیل بود سرکار نرفتم صبح خیلی زود سر تا پا مشکی پوشیدم ماسک هم زدم که شناسایی نشم و رفتم از سر تا ته خیابون و پارک نزدیک خونه مون رو جارو زدم

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من عاشق اینم آشغالا رو از خیابون جمع کنم🤣

مثلا وسط خیابون دارم را میرم دلم میخواد کل اشغالای جوب و کوچه هرچی جلومه رو جمع کنم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

وای من عاشق اینم آشغالا رو از خیابون جمع کنم🤣مثلا وسط خیابون دارم را میرم دلم میخواد کل اشغالای جوب ...

منم بشدت 

و گاهی برای آرامش خودم اینکارو میکنم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

جارو از کجا آوردی؟😅

از یه مغازه که جاروهای شمالی با دسته بلند میفروخت خریدم 

منم بشدت و گاهی برای آرامش خودم اینکارو میکنم

من نمیتونم🥲

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

دلم میخواد خونم همیشه بوی شوینده بده

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

دوست دارم بترسم، ترسیدن رو خیلی دوست دارم و از یه طرفم خیلی چیزای کمی هست که منو بترسونه

چقد عجیب

اخلاق خاص خودم اینه که شدیییییییدا وسواس نظم دارم‌

منظورم جارو و گردگیری و بشور بساب نیست.

نظم فقط

یعنی در این حد که اگه یه لیوان جایی غیر از توی کابینت یا توی ماشین ظرفشویی باشه، مغز من فلج میشه و توان و تمرکز برای انجام هیچ کاری ندارم تا وقتی لیوانو بذارم سر جاش.

و هر چیزی باید سر جاش باشه تا ذهنم آروم باشه

اگه بدونم تو فلان کمد، تو فلان کشوش یه وسیله نامربوط با سایر وسایل اون کشو هست، تا صبح خوابم نمیبره که اونو بذارم جایی که بقیه وسایل مرتبط باهاش هستن!

از وقتی دبیرستانی بودم فهمیدم اینجوری هستم.

تا الان که سی و چند سالمه بدتر هم شدم

وای اسی خوشبحالت ک شجاعت داشتی ایوووول چقددد دوس دارم اینکارو بکنم اما شهرمون ب شددددت کوچیکه همه میفهمن😂😂😂

اخلاقم!《《 دلم ک از ی ادمی بشکنه دیگه اون ادم تو ذهن و قلبم میمیرهههه..ینی در حدی ک نمیتونم نگاش کنم یا حتی ب حرفاش گوش کنم چ برسه حرف زدن..ن اخم ن کنایه و بد رفتار کردن فقط سرد میشم و ی جوری میشم انگار نیست کینه ایی نیستماا بخدا...میبخشم ولی برام میمیره

و چقددد بد ک نسبت ب یکی از نزدیکترینای زندگیم اینشکلی شدم دیگ نمیتونم برگردم ب قبل