2777
2789

و بگید کی گفته بود

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو یادت کردم گفتم پیام بدم حالتو بپرسم ♥️

دخترخالم فرستاد 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

شوهرم گفت هرچی تو خوشت بیاد قشنگه 🫤😂تا مدتها ذوق مرگ‌بودم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

موقعی که دلت گرفته 

من برات سنگ صبور میشم 

تو میتونی غر غرو ترین دختر دنیا باشی 

اینو به خودم که نه🤣🤦🏻‍♀️

دوست پسر دوستم بهش گفت 😂😂😂

البته کات کردن😂

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

یه باربهم گفت 

سن الله دنن نمنیه خاطیرمن سنسزاولرم

یعنی توروخدابگوبه خاطرچی من بی تومیمیرم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
یه باربهم گفت سن الله دنن نمنیه خاطیرمن سنسزاولرمیعنی توروخدابگوبه خاطرچی من بی تومیمیرم

اخه میخواستم ترکش کنم بدون گفتن دلیل

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
موقعی که دلت گرفته من برات سنگ صبور میشم تو میتونی غر غرو ترین دختر دنیا باشی اینو به خودم که نه🤣🤦 ...

همه چی خوب بود تا رسیدم به جمله اخر😂

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

شما برنده یه دستگاه اتومبیل شدین تا مرز سکته رفتم رفتم بانک گفت اشتباهی پیامک اومده

😂😂😂💔