2777
2789

شیر قهوه درست کردم دستورشو از گوگل گرفتم ولی ننوشته بود شیر باید داغ باشه یا سرد منم شیر سرد ریختم فک کنم خراب کردم ...

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستا امضات خیلی قشنگ ، طنز هست ولی یه درس زندگیه

😘😘😘😘😍😍😍😍

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

خوب آخه خراب شدن نداره... تو شیر سرد حل نمیشه.. الان قاطیش کردی بذار رو گاز با ماکروفر گرم بشه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
خوب آخه خراب شدن نداره... تو شیر سرد حل نمیشه.. الان قاطیش کردی بذار رو گاز با ماکروفر گرم بشه

گذاشتم رو از ولی طبق دستورش قهوه روش خامه ای نشده فقط مثل شیر جوشیده پف میکنه ...

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
مرسی خانمی ...چند دقیقه باید رو گاز بمونه تا حاضر شه ؟؟

ببین عزیزم اونقدری باید بمونه که قهوه ای که توی شیر میریزی کاملا حل بشه و روش کف کنه 

اگر شیر سرد هم  ریختی فکر کنم با این روش بشه قهوه رو توش باز کرد 

من خودم همیشه اول شیر رو گرم میکنم بعد کم کم قهوه رو اضافه میکنم 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...