2777
2789
عنوان

وقتی بمیرم بچهامچی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 70 پست
درکت میکنم حداقل جدا شو چرا بمیری ؟ حیف از عمر و جوونیت نیست بخاطر بدی یکی دیگه میخوای تمومش کنی

نتونستم تموم کنم😔انقد چهره ی مظلوم بچهام تو نظرم بود نتونستم😭آخ دریای کوچولوم امشب کلی قبل خوابش بوسم کرد گفت میبرمت دکتر دلتو خوب کنه انقد گریه نکن .قلبم تیرکشید نتونستم تنهاشون بزارم بعد من چی میشن 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتونستم بخدا آخ چهره مظلومشون نذاشت کاررو تموم کنم 😔😔نمیتونم تنهاشون بزارم

آفرین عزیزم . آفرین خانم خوب و خوشگل . 

انشاالله این دوران هم سپری میشه و شما به ساحل آرامش میرسی . هیچ وضعیتی پایدار نیست . نه خوشی نه ناراحتی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

والا اگ پول داشتم همچین ادمایی استخدام میکردم

یکی از اهالی محل خیلی خانوادش ادیت می‌کرد...میاد یه پست سیاسی میذاره...خلاصه با گونی بردنش...بهش گفته بودن فقط میتونی ب  خانمت زنگ بزنی..هفته ای ۲ دقیقه...ب خانمت هم نمیگی جریان چیه..بگو رفتم مسافرت...از وقتی برگشته تا حالا ندیدیم اذیت کنه...نمازشم قضا نمیره...

خیلی نگرانتم

چرا جوابمو نمیدی

چیشده

چه اتفاقی افتاده انقدر بهمت ریخته

یادته قبل بچه هات گفتم جدا شو

گفتی نه میمونم به هر قیمتی

من فقط بچه میخوام 

این فرشته ها هم تو عذابن

انشالله روزای سختت خیلی زود بگذره

پدرشوهرت مگه پشتت نبود؟

برو باهاشون صحبت کن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خیلی نگرانتمچرا جوابمو نمیدیچیشدهچه اتفاقی افتاده انقدر بهمت ریختهیادته قبل بچه هات گفتم جدا شوگفتی ...

سلام لیلا ببخش الان دیدم میام تل شب باهات حرف بزنم😔😔😔

سلام لیلا ببخش الان دیدم میام تل شب باهات حرف بزنم😔😔😔

عزیزم🥹

الان خوبی؟

بچه هات خوبن؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮