نمیدونم اگه بمیرم کی دوتابچهام رو تروخشک میکنه.دیگه نمیتونم تحمل کنم دوست دارم شب که بچهام رو خابوندم زندگیمو تموم کنم ..فقط تمام جونم دوتابچهام هستن 😭😭😭کسی رو دیدین مادرشون بمیره دوتا بچه کوچیک خوشبخت بشن..امشب دیگه خیلی خسته ام مدت زیادیه دارم به خودکشی فکر میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام قشنگم تو خوبی؟خوبیم اره عرصه نداشتم خودمو بکشم ب خاطر بچه ها..توچطوری خیلی دلم واسه حرف زدن باه ...
این حرفا چیه دختر
زده به سرت؟😐😐
خودکشی عرضه نمی خواد
فقط خودخواهی و حماقت می خواد
فکر دختراتو کردی؟
بدون تو چه بلایی سرشون میاد؟
انشالله روزای بد تموم میشه
صبور باش
شوهرت گوشی رو ازت می گیره که نمی تونی بیای؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
۱۴سال شدد دیگههه.لیلا کی قراره تموم شهه.خودمو درگیر ورزش وخیاطی وبچه ها کردم ولی یهو دلم خون میشه..د ...
الان مشکل اصلیت با شوهرت چیه؟
مثل قبل رفیق بازه؟خرجی نمیده؟معتاده؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮