2777
2789
عنوان

وقتی بمیرم بچهامچی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قشنگم تو خوبی؟خوبیم اره عرصه نداشتم خودمو بکشم ب خاطر بچه ها..توچطوری خیلی دلم واسه حرف زدن باه ...

این حرفا چیه دختر

زده به سرت؟😐😐

خودکشی عرضه نمی خواد

فقط خودخواهی و حماقت می خواد

فکر دختراتو کردی؟

بدون تو چه بلایی سرشون میاد؟

انشالله روزای بد تموم میشه 

صبور باش

شوهرت گوشی رو ازت می گیره که نمی تونی بیای؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
این حرفا چیه دخترزده به سرت؟😐😐خودکشی عرضه نمی خوادفقط خودخواهی و حماقت می خوادفکر دختراتو کردی؟بدو ...

یه چیزایی از سر گذروندم ک نگم برااات.ولی خبهرچقدم ک تلاش میکنم خوب باشه حالم باقرص یاهرچی یهووو گند میزنه تو حالم...منم لیلا فقط ب خاطر بچها نتونستم 😔بعد من هیچکس مراقبشون نیس منم ک مادر خوبی نیستم خاک توسرم.نه ب گوشیم کاری نداره ولی لیلا بخدا دل ودماغ ندارم.فردا میرم چندتافیلترشکن خوب وصل کنن واسم میام تل. حتما

این حرفا چیه دخترزده به سرت؟😐😐خودکشی عرضه نمی خوادفقط خودخواهی و حماقت می خوادفکر دختراتو کردی؟بدو ...

۱۴سال شدد دیگههه.لیلا کی قراره تموم شهه.خودمو درگیر ورزش وخیاطی وبچه ها کردم ولی یهو دلم خون میشه..دیگه ارامش قسمت من نیس

۱۴سال شدد دیگههه.لیلا کی قراره تموم شهه.خودمو درگیر ورزش وخیاطی وبچه ها کردم ولی یهو دلم خون میشه..د ...

الان مشکل اصلیت با شوهرت چیه؟

مثل قبل رفیق بازه؟خرجی نمیده؟معتاده؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
الان مشکل اصلیت با شوهرت چیه؟مثل قبل رفیق بازه؟خرجی نمیده؟معتاده؟

خواهر هرشب مسته هرررشب.اتفاقای بدی افتاد یه بار کتک شدید زد خیر نبینه رفتم پزشک قانونی.من انقد سردشدم لیلا دیگه حتی ی ذره هم دوسش ندارم

لیلا خوبید؟حالتون خوووبه😭

سلام عزیزم

الحمدالله

تو چطوری

بچه هات خوبن؟

چخبرا

سلام قرربونت برم.بچهاخوبن الحمدلله..توخوبی؟

سلام عزیزم

تو که منو کشتی دختر

یه کم از خودت خبر بده