2777
2789
عنوان

جواب توهین هاتون

584 بازدید | 0 پست

اگه مایلید کامل در جریان بحث قرار بگیرید تاپیک قبلیمو و لینکی که توش ارسال شدرو که مربوط به تاپیک پربازدید خانم معلم!هست رو بررسی کنید.

اگر فکر میکنی منم قراره اینجا توهین کنم تورو به عنوان تاپیک دعوت میکنم ؛ من فقط اینجا قراره پاسخگوی توهین های متعدد تعدادی از شما باشم‌.

ضمن اینکه از بابت این موضوع که منتقدان من یک دختر ۲۱ ساله ی پشت کنکوری و یک بانوی ۴۰ و اندی ساله بود که مجرده خرسندم!

تو تاپیک معلم من از دستاورد های خودم که ازم پرسیده هم شد گفتم و فکر میکنم تا حدودی با من اشنایی داشته باشید. و اگر هم قصد خودنمایی داشتم تو امضام میتونستم مثل خیلیا رزومه کاریمو بنویسم.

و متوجه عجایبی شدم که شامل اینا بود ( ریش و قیچی دست شما) اینا حرفای انسان اندیشمند و ذهن سالمیه؟

_خانواده های پولدار و باکلاس فرزندان زیادی میارند با این جمله که داریم میاریم چون از پس مخارجشون برمیایم.

مشابه همین جمله رو تو افراد زیر خط فقر هم میشنویم فقط با موضع پایین تر که خدا روزیشونو میرسونه 

شده حتی کودکان کاری ببینم که ۱۲ _۱۳ تا خواهر برادر دارند. صرفا جهت مثال نقض بکار بردم.

_رتبه ۵۰۰۰ خیلی خوبه! ، ما میدونیم اکثر دانش اموزای پر تلاش هدفشون رتبه های خیلی عالی تر از اینه.

_ارایشگری کار بی پرستیژیه! 

ارایشگر ها در شاد ترین روزها کنار شمان ، برای پررنگ تر شدن زیبایی هاتون تلاش میکنن و از همه مهم تر هم جنس شمان و غشر زحمت کش جامعه هستند که خودتونم میدونید چقد دردای مختلف محیط کار شلوغی رو تحمل میکنند، جدای اینکه همه شغل هایی که درامد درستی دارند برای ما قابل احترامند 

_ ازدواج تو سن ۲۰ سالگی زوده!

همونطور که هم من میدونم هم شما ازدواج زیر ۱۸ در هرکجای جهان جرمه و در مضمون کودک همسری قرار میگیره ، ولی بعد از اون انتخاب افراد کاملا شخصیه ، همون طور که ازدواج نکردن یه خانم ۴۳ ساله قابل درک و احترامه ، ازدواج در سن ۲۰ سالگی هم کاملا طبیعی هست‌.

_ پدر مادر ثروت مند و موفق اجازه کار به دختر ۱۳ ساله نمیدند ، من از ۱۳ سالگی زحمت کشیدم برای اینکه پر تلاش و مستقل باشم درسته که پدر و مادرم تا سر حد توان از لحاظ مالی ،و روحی حامی و پشتیبان من بودن ولی تصمیم من و خانوادم ساختن یک دختر زحمت کش بود. بهتره بدونید خانواده ی با سطح و شخصیت به انتخاب فرزندش احترام میزاره.

خلاصه ی کلام اگه بخوام توضیح بدم نی نی سایت جایی شده برای خالی کردن نداشته ها و چیزهایی که با منطقشون جور در نمیاد.

بهتره بیشتر از این به پاسخگویی به این حرفای نه چندان مهم دامن نزنم.

اگر چنان چه با حرفایی که دوستانی که در جهت احترام نا متقابل دوست صداشون میزنم خدایی ناکرده فکر کردید من به بچهای زحمت کش کادر درمان بی احترامی کردم سخت در اشتباهید.

بارها توضیح دادم که فقط در مقابل حرفه و هنرم دفاع کردم . اگر بخوایم از بحث علاقه بگذریم برای هرکس درامد ،امکانات و .. تو انتخاب شغل مهمه و همه عزیزان از جمله معلم ، پزشک ، معمار و .. قطعا با در نظر گرفتن همه این ها شغلشونو انتخاب کردن ، پس زحمتای که کشیدن جدای از خدمت به جامعه در راستای راضی کردن خودشونه و حتما قبل از کمک به مردم ، به کمک به خودشون فکر کردن!

پس دلیلی وجود نداره ما با تکیه بر انتخاب و الویت های کسی در زندگی برتری قائل باشیم.

ارزش کار یک معلم با یک جراح یا یک ارایش گر و یا یک اشپز ، نقاش و منشی ، نگهبان ، پارک بان کاملا یکی است.

مگر اینکه انهارا از جوانب دیگری بررسی کنیم.

نور پیشه راهتان💛

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️