2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حتی اگه پولشو داشتی و تواناییشو داشتی نکنی ها بعد فکر میکنه هرچی حسرت داره تو میتونی براورده کنی‌پرو تر میشن

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

ببین حتی اگه پولشو داشتی و تواناییشو داشتی نکنی ها بعد فکر میکنه هرچی حسرت داره تو میتونی براورده کن ...

من ی بار براش خریدم حس میکنم از عمد میگ ک دوباره من براش ابن کار رو بکنم همیش حرف میزنیم اسمش رو میاره چون خودش بیکاره و من شاغل

ی بار براش خریدم سه سال پیش گوشی شیائومی نوت یازده پرو قیمتشم ۱۶ ملیون تومن

چرا باید یه پسر ۳۱ساله که سالمه بشینه تو خونه کار نکنه از ارزوهاش به تو بگه که براوردش کنی؟؟شوهرته؟یا دوست پسره؟؟

اگه شوهرته که یه فکری برای خودت بکن ولی اگه دوست پسرته این هیچوقت نمیاد جلو برای ازدواج 

چرا باید یه پسر ۳۱ساله که سالمه بشینه تو خونه کار نکنه از ارزوهاش به تو بگه که براوردش کنی؟؟شوهرته؟ی ...

الان چون پاش شکسته ..ولی قبلا ام کارگری میکرد بیل و سیمان و این جیزا روزی ۲۰۰ ۳۰۰ ببشتر بهش نمیدادن

وقتتو هدر نده ولش کن بره بخدا انگار دارم گذشته خودمو تو تاپیکت میبینم

هععی انقد براش خرج کردم ک نگو من شاغلم اون بیکار ..ی بار براش گوشی خریدم حس میکنم دوباره میخواد عوضش کنه میگه دلمو زده و جدید میخام و اس ۲۴ اولترا میخام از این حرفا

الان چون پاش شکسته ..ولی قبلا ام کارگری میکرد بیل و سیمان و این جیزا روزی ۲۰۰ ۳۰۰ ببشتر بهش نمیدادن

خب تو هدفت چیه با این ادم؟ازدواج؟تویی که میری یه گوشی ۱۶ میلیونی به عنوان هدیه میخری میتونی با روزی ۲۰۰ تومن زندگی کنی؟این پسر زرنگه راهشم پیدا کرده وگرنه نه اون گوشی رو ازت قبول میکرد نه از ارزوهاش پیشت حرف میزد که اره من دلم گوشی هشتاد میلیونی میخواد