2777
2789
عنوان

سوالات حقوقی کیفری خانوادگی (طلاق ونفقه وغیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 110 پست
واا چرااااخو وقتی حق طلاق و دارهههدیگه چرا نشه

بله خانم میتونه با داشتن حق طلاق خودش بدون حضور همسر طلاق بگیره فقط زن باید خودش یک وکیل بگیره که جای همسرش بیاد و طلاق نامه رو امضا کنه و تمااام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خانم میتونه با داشتن حق طلاق خودش بدون حضور همسر طلاق بگیره فقط زن باید خودش یک وکیل بگیره که جا ...

ممنونم عزیزممم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

سلام❤️🌹

سلام برشما سلام سلامتی میاره الله خداامام زملن خداامام‌حسین خداالله خداخداشکراخداشکرت الله خدا🕋🕋🕋🕋🕋✅️💚💓🚩🏴🩵🖤🖤💛🌸🫀🫀🌠🫂🌍🕋🕋✅️🕋🌍🥰😍😍🕋🕋🕋🥺🕋🌍🕋🕋🥺🕋✅️🕋🕋✅️🫂🕋🕋🕋💓🏴🩵🖤🕋🕋🕋💛🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🌸🫀🫂🌍🕋🥰🩷🩷🩷😍🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋✅️🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋✅️🕋💚🕋🕋🕋🕋🕋🕋

یک سوم اموال می‌تونه ما بقیش نمیتونه

سلام

تا جایی که من اطلاع دارم

اون وصیت هست که انسان یک سوم اموالش رو میتونه وصیت کنه

والا هر فردی در زمان حیاتش میتونه هر کاری دوست داشت با کل اموال خودش بکنه

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

دیگه برا بازی دادن خیلی دیر شده خیلی

لطفا اگه میتونی وارد زندگی شون نشو

اگه به هر طریقی... عامل جدایی اونها بشین یا نقشی داشته باشین .... خصوصا که بچه هم دارن.... تو زندگی خیر نمی بینین... 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

لطفا اگه میتونی وارد زندگی شون نشواگه به هر طریقی... عامل جدایی اونها بشین یا نقشی داشته باشین .... ...

نه بابا من کجا وارد شدم زنه که کلا جدا زندگی میکنه کلا رفته برا خودش از اول مشکل داشته با شوهرش 

جریان ثبت اراضی‌ بدون سند چیست؟!

جریان ثبت اراضی بدون سند به فرآیندی اشاره دارد که در آن اراضی یا املاک بدون داشتن سند رسمی یا قانونی برای آن‌ها، ثبت یا به نام فردی منتقل می‌شوند. در این موارد، معمولاً زمین‌ها فاقد مدارک معتبر مالکیت هستند و ممکن است مالکیت آن‌ها در اسناد رسمی ثبت نشده باشد. چنین اراضی‌ای ممکن است به دلایل مختلفی مانند تصرفات غیرقانونی، نداشتن سند مالکیت قدیمی، یا مشکلات در فرآیند ثبت اولیه به وجود آمده باشند.

در برخی موارد، دولت‌ و نهادهای قانونی برای حل این مشکل و مستندسازی اراضی، اقدام به طرح‌هایی می‌کنند که به افرادی که در چنین اراضی‌ای زندگی می‌کنند یا مالک آن‌ها هستند، این امکان را می‌دهند که مالکیت خود را به صورت قانونی تثبیت کنند. در این طرح‌ها معمولاً مراحل مختلفی از جمله شناسایی اراضی، بررسی و تأیید مالکیت، و صدور سند رسمی برای آن‌ها انجام می‌شود.