2777
2789

سلام 

بچه ها دقت کنید و لطفا جواب منو بدید ما داریم برادرمون و داماد میکنیم چند ماهی هست با این خانواده ارتباط داریم -حالا سر خیلی قضیه ها ک وسایل میخاستن و اینا کنار اومدیم و فلان شد و جور شد اینا ب کنار -همه چیزم ک مادر زن برادرم برا دخترش میخاد زنگ میزنه و میحاد و برادرم میگیره و ما کار نداریم زنشه -عقد هستن -

الان پدر زن برادرم یک روز میاد و یکم اخلاقش تند هست و حرفایی میزنه ک ما میخایم اینجور بکنید و شما بابد اینجور بکنید و فلان و جرو بحث میکنه و بحث بالا میگیره و اینا ب کنار یک دو ماهی دو خانواده از هم دور بودن و تا اینکه خود خانواده دختره مقصر بودن و اومدن و گفتن ما قبول داریم ک حرفایی ک ما زدیم توهین بوده و ببخشید و این وسط دوباره پدره بالا میگیره و دعوا میشه -و اونا و با خانواده ما کلا دعواشون خیلی بالا میگیره و میرن 

الانم قهرن و ن اینا میرن و ن اونا میان و من موندم چیکار کنم -خانواده منم هیچ جوره کوتاه نمیان 

هی دست روی دلم نزار که خون هست داداش. 

اکثرا در هر خانه ای اگر خانواده ها بیشترین دخالت را بکنند . بیشترین مشکلات پیش میاد. 

منم خانوادم و خانواده اش دخالت های سفت و سختی داشتند. زندگیم بروی هوا هست و از آن دیگر زندگی لذت بخشی در نمیاد. 

ای کاش خانواده ها این جور مسائل رو قبل از عقد تفاهم کنند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.