من با جاریم تو یه ساختمونیم حیاطمون مشترکه شوهرم هر وقت ماشینو میزنه تو حیاط دختر جاریممیره پیشش میپره بغلش حالا خیلی بهش وابسته شده جوریه ک شوهرم پسرمو بغل میکنه اون بدش میاد حسودی میکنه یک سالشه خیییلی وابسته شوهرم شده من خوشم نمیاد حالا هی وقتی میخوایم بریم بیرون اونم باید باهامون بیاد. چیکار کنم ی کم فاصلش باهامون حفظ بشه😭
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهش بگو این بچه اگ ی خار بره تو پاش صد تا کس و کار پیدا میکنه میشی آش نخورده و دهن سوخته! خداوکیلی هم همینه طرف اصلا انگار ن انگار بچه داره ها ولی خدا نکنه ی اتفاقی براش بیفته حالا میره یقه اینو اونو میگیره
میترسم هی بزرگ تر بشه بدتر بشه شوهر من بشع جای باباشوقتی تو جمعیم اصلا طرف باباش نمیره هی چسبیده ب ش ...
شاید همسر شما ببشتر از پدرش بهش محبت میکنه ولی به نظرم سنش کمه بزرگ بشه دیگه اینکارو نمیکنه
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
بچه یه ساله 😬آخه عموشهبیرون بردن خوب نیست ولی محبت کردن موردی نداره
بخدا ی بار پسرمو چنگ زده باز شوهرممیبره نزدیکش میکنه بچن دو ماهشه هنور هر چی بهش میگم نبرش نزدیکش باز میبره میگ بوسش کن اونم با دست میزنه تو صورتش شوهرم خیلی احمقه