2777
2789
😅😅

بخدا دوباره یادم اومد اینقدر خودمو فوش میدم دلم میخواد گریه کنم😂😭😭😭

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبت از بوس شد😆

شب عیدی 

خونه ی مادر شوهرم جمع شدیم

جاریم با برادرشوهر یا شوهر خواهر روبوسی میکنه 

بعد ک  خواست با شوهرم روبوسی کنه

شوهرم سرشو چرخوند و میخواست فرار کنه🤣🤣🤣

اون دنبالش میکرد و میگفت چته خو 🥲وایسا😂

بعد خلاصه نشد 

اومد گفت 

خواستم لحظه سال تحویل با شوهر خودمم روبوسی کنم 

اونم نزاشته🥲😂😂

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
چرا چند ماه منتظر بودی مگه بهت نگفته بود نه .... راستی چند سالته دختر

من تا چند روز تو رویا بودم بعدچند روز واسط اش یه شب که داشتم شام رو میکشیدم بهم گفت واسط اون پسره گفته هرچی قسمت باشه یعنی نه اون لحظه حالم رو نمی تونم توصیف کنم سرشام انگار داشته ام خفه میشدم تا چند روز مدام توتنهای گریه میکردم میگفتم کاش خدایا نمی دیدمش اگه قرار نبود قسمت من باشه اما بعد میگفتم خدایا خوب شد اتفاق افتاد خیلی شیرین بود انگار دیگه شده بود دنیام انگار همون برام شد یه عشق ابدی 

یبارم کلاس هفتم بودم رفتم یهویی ب مامانم گفتم فلان کارو بکنی بچه دار میشی بعد مامانم خنده اش گرفته بود ولی نمی‌خواست بروز بده گف اره بعد من گفتم اااااااااا ینی پدربزرگ مادربزرگ ؟ تو؟ پیامبران.؟؟! گف آره.    واییییئ خدایااااااااا نمیدونی تا صبح خوابم نبرد هی با خودم میگفتم ینی حضرت محمد ؟!! استغفرالله همرو دونه دونه تصور می کردم. 😂😂😂🤣🤣 استغفرالله خدایا من و ببخش 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
من تا چند روز تو رویا بودم بعدچند روز واسط اش یه شب که داشتم شام رو میکشیدم بهم گفت واسط اون پسره گف ...

اون موقع چند سالت بود 

هعی ما دخترا بدون این که اتفاقی نیوفتاده خیلی رویا میبافیم 🥲

😄😄😄 خیلی باحال بود.

خلاصه بد سوتی دادم😂😂💔

چرا چند ماه منتظر بودی مگه بهت نگفته بود نه .... راستی چند سالته دختر

عزیز۳۵ بعد اون خواستگار داشتم اما مثل اون عاشقون نشدم خانواده با ندونم کاری اونا رو پرونده بعضی هاشون هم به سرانجام نرسید بعصی ها میگن شاید یکی طلسمت کرده چون خواستگار خوب کم نداشتم

دوست من از خواستگارش خوشش اومده بود پسره هم رفت و بعد یکسال دوباره اومد خواستگاریش دوستمم خیلی دوسش ...

‌کاش منم اینجوری بشه هنوز بعد یه سال بهش فکر میکنم بعد اون اینقدر فکر کردم چند ماه یه سر درد شدید بعدم گردن درد شدی گرفتم هرچی دارو می خوردم خوب نشدم بعد سه ماه رفتم ام ار ای گفت رگهای مغزت ورم کردن فکر کن بعد سه ماه خوب نشده بودم انگار می خواستم سکته کنم 

من خیلی دارم ینی قشنگ تا صبح میتونم تعریف کنم

حدوداً دو سال پیش بود فک کنم حدودا کلاس هفتم یا هشتم بودم رفتم خونه مادربزرگم بعد دوتا از خاله هام اونجا بودن بعد منم ویدیو فرشاد سایلنت و دیده بودم یه مردی بود ک خیلی عذر می خوام بدنش تا مچ پاش بود بعد منم عین اوسکولا رفتم برا خاله هام تعریف کردم می‌خندیدم🥴

😐🤣 خدا ازم نگذره بعد با خودم فکر می کردم بیچاره زنش🤣🤣😂😂😂😂

مبدونم می گم نپسندید چون فکر کرده به زور خانواده اومدی سر قرار آشنایی. مگه بهت گفته از چه نظر نپسندی ...

نه تو حرفام یه جوری رسوندم که مشکلی ندارم حتی گفتم با خانواده ات مشورت کن بعد مدقع خداحافظی هم بهم گفت تماس میگیره