الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی فداتشم اما تا چندماه مدام منتظرش بودم چهرهاش معمولی پولم زیاد نداشت فقط نمی دونم چرا چهره اروم وسربه زیرش دلم رو زیر ورو کرده بود هر وقت میرفتم باشگاه یا بازار مدام دعا میکردم ببینمش چه شب وروزای که براش گریه کردم هنوز گاهی یادش می افتم میگم خدایا خوشبخت اش کن شاید من لایق اش نبودم دل ادم منطق نمی فهمه اون منو نخواست اما دلم من نمی خواست قبول کنه
یعنی مامانت نمی ذاشت موهاتو بزنی؟ شوهر عمه باید واسطه می شد
اون موقع خیلی یادم نیست ولی بابام اجازه نمی داد ینی اگه میدید ممکن بود دعوام کنه منم ریسک نمیکردم ک هرچند دفه اول بی اجازه زدم😂 ولی خب من و اون بودیم هیچ حرفی نبود سکوتت بود منم اینجوری گفتم که واقعا یادم میاد میگم
گوه خوردی اونو سننهه😭😂
من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈