2777
2789
عنوان

وقت زایمانمه یا نه توروخدا بیاید

86 بازدید | 9 پست

سلام به همگی من ۳۹ هفته و ۳ روزمه هیچ درد و هیچی ندارم الان از بهداشت زنگ زدن گفتن حتما باید بیای اینجا یا بری پیش متخصص بهت نامه زایمان بدیم بری بیمارستان . خب من ک هنوز ۴۰ هفتم پر نشده دکترمم پنجشنبه ها نیست چیکار کنم . بعد اینکه نامه زایمان چیه دیگ من ک طبیعیم توروخدا راهنمایی کنید خیلی استرس شدید دارم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی خودش نیومدبایددرش بیارن دیگه نگران نباش بروببین چی میگن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بهداشت ما چرا اینقد همه چی یه ورشهاصلااااا انگااار نه انگااار واسه بهداشتم مهم نیستم😶😂

وای من انقد زنگ میزنن بهم دیگ پدرمو دراوردن

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

دیگه وقتی خودش نیومدبایددرش بیارن دیگه نگران نباش بروببین چی میگن

ممنون عزیزم رفتم گفتم باید ۴ روز دیگ دوباره بیای ققط معاینه و نوار قلب گرفتن الان

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ممنون عزیزم رفتم گفتم باید ۴ روز دیگ دوباره بیای ققط معاینه و نوار قلب گرفتن الان

ازالان معاینه ونوارقلب شروع میشه تااومدنش انشااله سالم بیادبغلت الانم میدونم حسابی سنگین شدی وچشم انتظاردیدن روی ماهشی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ازالان معاینه ونوارقلب شروع میشه تااومدنش انشااله سالم بیادبغلت الانم میدونم حسابی سنگین شدی وچشم ان ...

ممنون قشنگم لطف داری اره سخته والا 🥹

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....