قبلاها ۱۲ شب سایت بشدت پربازدید میشد الان همون ساعت ها هم( نسبت به قبل) بازدیدش کمه
اره ،با اینکه تعطیلات عیدم هست
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقااااا پربازدید ها هم حتی خلوت تر شدنتاپیک ها رو سخت پاک میکنن ک بازدید سایت کم نشه اینطوری یه عد ...
کاش واقعا سایت خلوت شه، موناتهرانی مجبور شه از حجم خودخواهی و دیک ت ا تور بودنش کم کنه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
سایت خیلی گیر داره و کنده پیام دیر میره عکس دیر آپلود میشه و اینکه نی نی یار هم از این ور کاربری ها ...
البته الآن یکی دو ماهه برای من سایت خیلی سرعتش عالی شده کامنتام سریع ثبت میشه. قبلا باید ده 15 ثانیه صبر میکردم! الآن سریع مینویسه پست با موفقیت ثبت شد!
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
موافقممنم خودمم خیلی کمتر میام نسبت به قبل خیلی از کاربرا رو هم نمیبینم باشن
من که میخوام دوباره زیاد بیام. متأسفانه یه مدت کم می اومدم و ناراحتم از این بابت.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
آره قبلا تند تند تاپیکا به روز میشدن الان هی میزنی رو تاپیکای بیشتر لیستی که باز میکنه همون قبلیاست
پربازدید هم که نگم برات یه هفته بعد میای سایت میبینی همونا هنوز پربازدیدن
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آره قبلا تند تند تاپیکا به روز میشدن الان هی میزنی رو تاپیکای بیشتر لیستی که باز میکنه همون قبلیاستپ ...
دقیقاااااا. خیلی ناراحتم. حضور خودمم تو سایت یه مدت کم بود و ناراحتم. دلم میخواد بیشتر بیام و حضور کمم رو جبران کنم!
سایت خیلی کند شده. معلوم نیست جریان چیه. یه تاپیک بخوای بزنی، باید اول کنترل بشه. یه نظر بخوای بدی، اول خودشون باید بخونن و تایید کنن. آدم شک میکنه، شاید موضوع این کنترل کردن ها سیاسی باشه یا ا ط ل ا ع ا ت. پشت این کنترل کردناست. خیلیا به خاطر همین چیزا دیگه نمیان توی سایت. آدم میترسه یه نظر بده، بیان بریزن توی خونه اش و دستگیرش کنن.
در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.