منم به تلافی ی حرفی بهش زدم که بسوزه بهش گفتم میرم خیانت میکنم بهت!!
وایی توکه بدتر کردی. خودتو بزار جای اون اگر همسرت ابنو میگف عکس العملت چی بود؟؟؟ اینطوری بدتر شکمیکنه بهت و واقنم حق داره البته باز شناخت داره و میدونع ابنکار نمکنی
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سنش کم نیست یعنی نمیدونه خودش اینا رو؟؟ از حرفم خیلی ناراحت شد شاید باورت نشه اینقدر بهش برخورد که ر ...
اون گفت بچه ها مهم ترن فقط حرف زد تو هم گفتی بهت خیانت میکنم فقط حرفشو زدی. ببین الکی الکی بخاطر دو تا جمله که اصلا اتفاق نیافتاده بیخود ناراحتی بوجود آوردین
سنش کم نیست یعنی نمیدونه خودش اینا رو؟؟ از حرفم خیلی ناراحت شد شاید باورت نشه اینقدر بهش برخورد که ر ...
ای داد بیداد... برو از دلش در بیار. بگو میدونم شوخی خیلی بد و زشتی کردم. دیگه به طلاق فکر نکنین مگه بچه بازیه. دو تا بچه دارین وهردوشون به شما نیاز دارن
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
بعد ایا شما نمیدونستی نبابد اونحرفو مبزدی؟
بنظرم بروعذرخواهی کن. یا بگو میخواستم اذبتت کنم و از دلش دربیار. خب این چ حرفی بود خواهرمن میزنی. میدونی طلاق چقدر ب بچهاتونضربه میزنه سرابن موضوع کوچیک اینطور میکنین
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت