2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم بالای سی لطفا متاهل و بچه دار ترجیحا

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 94 پست
منم به تلافی ی حرفی بهش زدم که بسوزه بهش گفتم میرم خیانت میکنم بهت!!

وایی توکه بدتر کردی. خودتو بزار جای اون اگر همسرت ابنو میگف‌ عکس العملت چی بود؟؟؟ اینطوری بدتر شک‌میکنه بهت و واقنم حق داره البته باز شناخت داره و میدونع ابنکار نمکنی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

شما ها قبل از ازدواج به بلوغ میرسین که این حرفارو به پارتنرتون‌میگین؟!!!

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه.. حرف تو که بدتر بودبهش میگفتی دیوونه بچه ها دو روز دیگه میرن پی کار‌و‌زندگیشون. این منم که ب ...

سنش کم نیست یعنی نمیدونه خودش اینا رو؟؟ 

از حرفم خیلی ناراحت شد 

شاید باورت نشه اینقدر بهش برخورد که رفت درخواست طلاق توافقی داد تو سامانه! 

خدایی این حرفه زدی با داشتن دو تا بچه. حرف تو که صد برابر بدتر بوده. بابا مردا عقلشون نمرسه یه وقت یه چرتی میگن اینقدر حساسیت نداره که

وا!چه قققققدر بچه ای!!!واقعا اینو گفتی؟؟؟؟رفتار بالغانه ای نداشتیقشنگ مثل زیر ۲۰ سال مجرد رفتار کردی

اره بالغانه نبود رفتار م

قبول دارم

اما سوختم از حرفش 

اصلا چهره اش و حالت حرفش رو نمیتونم فراموش کنم

تنها دلخوشیم تو زندگی این بود که خیلی دوستم داره حتی تو بدترین شرایط ...که همون هم ازم گرفت

سنش کم نیست یعنی نمیدونه خودش اینا رو؟؟ از حرفم خیلی ناراحت شد شاید باورت نشه اینقدر بهش برخورد که ر ...

حق داشته!

دو روز به خودتون زمان بدین تموم‌میشه‌میره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

چند سالتونه ؟

مثل بچه ها رفتار ميكنيد ؟ 

صحبتاى مسخره بعدش هم ميگى طلاق بگيرم ؟ 

سعى كن با اعتماددبه نفس برخورد كنى ،خيلى بچه گانه و وابسته حرف ميزنى و رفتار ميكنى 

سنش کم نیست یعنی نمیدونه خودش اینا رو؟؟ از حرفم خیلی ناراحت شد شاید باورت نشه اینقدر بهش برخورد که ر ...

اون گفت بچه ها مهم ترن فقط حرف زد تو هم گفتی بهت خیانت میکنم فقط حرفشو زدی.   ببین الکی الکی بخاطر دو تا جمله که اصلا اتفاق نیافتاده بیخود ناراحتی بوجود آوردین

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

ای داد بیداد... برو از دلش در بیار. بگو می‌دونم شوخی خیلی بد و زشتی کردم. دیگه به طلاق فکر نکنین مگه بچه بازیه. دو تا بچه دارین و‌هر‌دوشون به شما نیاز دارن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خدایی این حرفه زدی با داشتن دو تا بچه. حرف تو که صد برابر بدتر بوده. بابا مردا عقلشون نمرسه یه وقت ی ...

انتظارم ازش بیشتر بود

در واقع کسی ازش این سوال رو کرد و اون سریع جواب داد بچم

میتونست سکوت کنه و حرفی نزنه 

دلم آتیش گرفت

هیچ کس درکم نمیکنه چرا

بعد ایا شما نمیدونستی نبابد اون‌حرفو مبزدی؟

بنظرم برو‌عذرخواهی کن. یا بگو میخواستم اذبتت کنم و از دلش دربیار. خب این چ حرفی بود خواهرمن میزنی. میدونی طلاق چقدر ب بچهاتون‌ضربه میزنه سرابن موضوع کوچیک اینطور میکنین

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت