2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه پسر عمه ام 

پذیرایی عادی بود شیرینی و میوه و آجیل 

ولی بقدری خوش اخلاق بودن و مثبت با لبخند بودن و صمیمی و... خیلی خوش گذشت 

به پذیرایی نیس ب خلق صاحب خونه است

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

آجیل شور و آجیل شیرین جداگانه گذاشته بودن و آلبالو خشک و آناناس خشک بود تو پذیراییشون و ظرف های طلایی پایه دار که بسیار جلوه داشت 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

والا  من فقط سبک خودمو می پسندم  هم بیش از حد میز را شلوغ نمیکنم هم اصلا برای خوردن نخوردن مهمان‌ اصرار نمیکنم 

چون واقعا خودم معذب میشم از این دو مورد توی مهمونی رفتن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

وای ما یکی از آشناها رو‌میز جلومبلی یعنی هرچی آجیل و شکلات شیرینی میخرن کلش و میچینن رو میز آدم بدش ...

تعارف نمیکنن یا جلوتون نمیگیرن؟

همینکه با روی باز و گشاده پذیرای من باشن و خونشون تمیز و مرتب باشه ،با یک لیوان چایی هم راضی هستم و ...

دقیقا منم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

تعارف نمیکنن یا جلوتون نمیگیرن؟

نه کلا رو میز چیدن تو پیاله ها تو کریستال ریختن میزارن رو‌میز

بعد فقط میگن بخورید فقط میوه و شیرینی و‌میگیرن 

انگار میخان چشم آدم و دربیارن اخه فخرفروشم

خونه ی یکی از آشناها

از این ظرفای مخصوص که شکلات داغ ازش شره میکنه داشتن و توش توت فرنگی میزدن و سرو میکردن کنار بقیه چیزا...!

این حرف شاید مال ۱۰ سال پیشه ، خداییش واسه اون موقع خیلیه ،حتی الانشم نمیدونم اسم اون ظرفا چیه

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

من تا حالا سبک متفاوتی و عجیبی ندیدم همه عین هم پذیرایی میکنیم تو فامیل. 😅

فقط نوع خوراکیا فرق میکنه و مثلا ممکنه شام رو سلف سرویس بده یا مثلا خودمون میوه رو آماده اسلایسی گرفته بودیم که بقیه خوششون اومد بیشتر خوردن که البته باکلاس محسوب نمیشه .

به نظرم تنها چیزی که پذیرایی رو قشنگ میکنه و باکلاسه اینه که میزبان و کسی که میخواد پذیرایی کنه (کمکی) روی خوش نشون بده و مودب باشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فکر کنم منظور استارتر سبک پذیراییه و نه برخورد میزبان صد البته آدم به روی خوش کسی میره خونه  کسی نه برای شکم ولی منظور ظرف و ظروف و مدل میز چیدنه و اینکه چیا میچینن