2777
2789
عنوان

قشنگ ترین تعریف هایی که ازتون کردن چی بوده 😍که ذوق کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 123 پست
چی به دختر من گفتی هلو🍑 با صدای نقی

نه بوخودا گفتم هِلو یعنی سلام به انگلیسی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

عیدت مباااارککک🤍🌱انشاالله خدا امسال بهت ی نینی خوشگلللل بدهه

عید توهم مبارک انشالله1404بترکونی مبینای من

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای خیر فقط همین🥲🤍مریضم حالم خوب نیس برام دعا کن گلی

انشالله که خوب میشی تو قویی هستی🤌🏻

دستات خوشگله ناخونات خوشگله 

موهات خوش رنگ و خوش حالته

چشمات درشته لبات نازه 

قدت بلنده

خیلی اعتماد به نفسم کم بود واقعا خوشحال شدم توی این مدت اینارو شنیدم اما چیزی که بیشتر خوشحالم می‌کنه در مورد علمه که گاهی میگن باهوشی یا خلاق و متفاوت فکر می‌کنی 

دلم گرفته و به نظرم سالهاست کسی ازم تعریف نکرده

فدای سرت عسلچه

توآینده مطمعنا با آدمای خوبی آشنا میشی که کلی اونا ازت تعریف کنن😘♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من همیشه تخریب میشم ولی باز بلند میشم 

آدمی به امید زندست

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟