2777
2789
من یه ایمپلنت دارم اگر جراحیش رو الان انجام بدم قسمت روکش گذاشتن رو میتونم حین بارداری انجام بدم؟

اگع هزینه کلاس داری بمب زایمان بخر من خریدم کلا ترسم ریخته از نظر روحی روانی امادم قبلش دندون درست کردم رژیم گرفتم‌تغذیمه درسن کردم سردی بدنمو گرفتم با رژیم هروز پیادع روی میکنم منم ایمپلنت کردم دوتا دندون مهم جراحیش هست اگع استرس نمیگیری روکش درد نداره 

من سه ماه قبل اقدام چکاب کامل خون و سنو انجام دادم و بردم پیش متخصص یسری دارو داد تقویتی یعنی دوران  بارداری عالی داشتم بدون هیچ ویار و اذیتی اگه وزنت بالاست قبل بارداری کم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونممن کلا مولتی ویتامین هرروز میخورم البته بازم حتما آزمایش میدم

اره ازمایش بده و مولتی ویتامین رو هروز سر خود نخور عزیزم مسمومیت میاره اول ازمایش بده ببین بدنت نیاز داره بعد بخور

اگع هزینه کلاس داری بمب زایمان بخر من خریدم کلا ترسم ریخته از نظر روحی روانی امادم قبلش دندون درست ک ...

بمب زایمان برای قبل از بارداری هست؟ پیش کی گرفتین؟

برای روکش ک دارو نمیزنن ن؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سه ماه قبل اقدام چکاب کامل خون و سنو انجام دادم و بردم پیش متخصص یسری دارو داد تقویتی یعنی دوران ...

ن خداروشکر وزنم خوبه ورزش هم میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ازمایش بده و مولتی ویتامین رو هروز سر خود نخور عزیزم مسمومیت میاره اول ازمایش بده ببین بدنت نیاز ...

جدی؟؟ من خیلی ساله میخورم وقتی نمی‌خورم بی جون میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بمب زایمان برای قبل از بارداری هست؟ پیش کی گرفتین؟برای روکش ک دارو نمیزنن ن؟

ن ولی بازم اگع استرس داری با دکترت در میمون بذار چون واسع من ک دارو یا بی حسی نداشت کلا برا قبل و بعد و حین بارداری مفیدع از مهرمادر تو اینستا

ن ولی بازم اگع استرس داری با دکترت در میمون بذار چون واسع من ک دارو یا بی حسی نداشت کلا برا قبل و بع ...

همون سرچ کنم مهر مادر میاد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی؟؟ من خیلی ساله میخورم وقتی نمی‌خورم بی جون میشم

خب عزیزم برو حتما ازمایش ویتامین بده اخه مولتی ویتامین خیلی قویه 

مادرشوهر من کم خونی داشت و سرم خون نمیدونم اهن بود چی بود تزریق میکرد اون یدونه مولتی ویتامین میخورد حالش خوب میشد 

منم تنبلی تخمدان دارم شکمم هم باد میکنه پیاد روی نمیتونم کنم برنج رو هم نمیتونم کم کنم چکار کنم🤕

وذرش داخل خونه بکنید 

من کلاس های یزدانی فیت رو میرم بی نظیره عاشقشم از صد تا باشگاه بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عزیزم برو حتما ازمایش ویتامین بده اخه مولتی ویتامین خیلی قویه مادرشوهر من کم خونی داشت و سرم خون ...

اره انشالله باید برم بدم بعد از تعطیلی ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40