2777
2789

سلام من ۲۲ سالمه ۱ ساله عقد کردم عروسی نگرفتم و فعلا خونه بابامم دیشب مادرشوهرم مهمونی داد پدرمادر من و خانواده دخترش و پسرش رو دعوت کرد من نمیدونستم میخواد مهمونی بده صبح از خواب بیدار شدم بهم گفت و کلی کار کردم از سرخ کردنیا تا سالاد وزیتون پرده تا سفره پهن جمع ظرف شستن پذیرایی و.... خب خانواده خودمم مهمون بودن مشکلی نداشت البته خواهر شوهرمم شب اومد یکم کمک کرد ولی ظرفا اینارو کلا من و خواهرم شستیم و کااراو کردیم خلاصه دیشب من با خانوادم برگشتم خونمون ساعت ۱۱ بود تلفن خونه زنگ زد مادر شوهرم بود گفت از خلخال مهمونم میاد (اینا رفتن پاییز مسافرت خونه اونا چند روزی موندن گشتن حالا اونا دارن میان خونه اینا من اصلا نمیشناسم کین اینا رفتن اونجا خوشگذروندن)  گفت زنگ بزن شوهرت بیاد دنبالت بیا کمک کن حالا اینم بگم من یه روستای دیگم مادرشوهرم اینا یه روستای دیگه نزدیگ ۱۹ کیلومتر فاصله داریم منم زنگ زدم شوهرم جواب نداد بعدشم دوباره زنگ زدم گفت سرکاره دستش بنده دوستان اگه تاپیکای قبلیم رو درجریان باشید مادرشوهرم کلا خیلی کار میکشه و فقط کافیه یکم روی خوش ببینه دیگه امون بهت نمیده دیشبش خانواده خودم مهمون بودن کمک میکردم حالا فکر میکنه وظیفمه هی مخواد زنگ بزن از این به بعد همش چشمش دنبال اینو اونه براش کار کنن از عروس و زنداداشاش گرفته تا همسایه ها

تورو خدا بگید چیکار کنم انقدر با شوهرم سر این مسائل مامانش بحث کردیم شوهرم یه گاردی به خانوادش گرفته میخوام حرف بزنم انگار بدش میاد از حرفای من میترسم از چشم شوهرمم بیوفتم ولی بخدا تو عذابم خیلی اذیت میکنه مامانش کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگر رفتی هم لازم نیست خودکشی کنی در حد کم کمک کن 

جوری که توقع و انتظارات ش بالا نره 

اون مهمان داره به شما چه آخه 

از همین اول جوری رفتار کن که متوجه بشه شما کارگر نیستی عروس عستی

توی شرایط شما باشم نمیرم.

اصلا و ابدا، نوکر نیستی که. 

قبل اینکه عروسی باشی چجوری مهمونارو نگه میداشته؟ الان هم همونجوری نگه بداره، دست به سیاه و سفید نزن.کمک هم حد و حدودی داره. 

اصلا رفتار مادرشوهرت درست نیست،شوهرت هم چیزی گفت بگو، شرمنده مهمونای من نیستن، مادرت رو دوست دارم، احترام هم میذارم بهش ولی نمیتونم کمک کنم دیگه.

وقتی میری خونشون در حد جمع کردن و پهن کردن سفره کمک کن. به آدما به اندازه ی ظرفیتشون خوبی کن تا آسیب نبینی.

خیلی روی مادر همسرت زیاده😅. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

حالا اگر رفتی هم لازم نیست خودکشی کنی در حد کم کمک کن جوری که توقع و انتظارات ش بالا نره اون مهمان د ...

بخدا کم کار کنم زیاد کار کنم دسخت خودم نیست 

دیروز مثلا کاهورو میسشتم میگفت دستت درد نکنه هویجم بشور خورد کن هویجو خورد میکردم میگفت پاشو خیارو بشور خورد کن اونو میگردم میگفت حالا سیب زمینی خلال کن حالا سرخ کن حالا اینو کن حالا اونو کن و...

بخدا کم کار کنم زیاد کار کنم دسخت خودم نیست دیروز مثلا کاهورو میسشتم میگفت دستت درد نکنه هویجم بشور ...

خب اشتباهت همینجاست اون خوردن کردن هویج رو تا قیامت طول بده😁😁