2777
2789
عنوان

برای مادر شوهرم مهمون اومده بیایید تعریف کنم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 40 پست

اولا شما اشتباه میکتی عروسی نمیگیریـ دوما چیه هی چپ و راست میری کمک ــهمین عروسی نگرفتنت باعث میشه به چشم خانواده شوهر بی ارزش بیای. هر چقدر تو دوره عقد خودتو سفت بگیری نزاری ازت  سواری بگیرن تا عمر داری راحتی. به همسرتم اگر گیر داد بگو  ـتا حالا ندیدم بیای خونه ما باباموببری اینور اونور و کاراشو کنی.هر وقت اومدی بردی اینور و اونور منم به ازای هر ۱ بارت میام ظرف میشورم  . کلفت نگرفته که. فردا روز میاد بدون خبر و اجاره شما از خونتون برا مهمونا استفاده میکنه  (الیته اگر  قرار نیست بری تو یه اتاق از خونشون زندگی کنی) 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ١٥ سال پيش عروسي كردم

يك بار مهموني خونه اقوام شوهرم بوديم چند وقت بعدش يه مناسبت مذهبي بود كه مادر شوهرم هم برنامه داشت

ظاهرا هميشه مثلا مهموني ميداد

ميزبان گفت زن دايي براي مهموني چيكار ميكني؟ كارگر ميگيري؟ گفت وا نه! عروسام هستن!!!

براي من همون شد! زنيكه

اون مهموني رو نرفتم

و ديگه توي هيچ برنامه اي يه قاشق جابجا نكردم

شوهرمم كلي تو سر و كله خودش زد محل ندادم تا بميره احمق! گفتم دلت ميسوزه؟ پاشو خودت كمك كن!

تمام!

انگار دختر مردم نوكر پدرشونه

هعیی دقیقا منی ولی باز خوبه تو میتکنستی ته بگی و نری

به اين راحتي نبود

شوهرم خونه رو برام جهنم كرد

ولي من نخام يه كاري رو بكنم بميرمم اونكارو نميكنم

حتي يك بار وسط مهموني داشتن ميز شام رو ميچيدن مادرش مثلا خواست من رو در عمل انجام شده قرار بده يه ديس يهويي بزاره توي دستم😂😂 كه دست به كمر وايستادم نزديك بود ديس پلو از دستش بيفته

والا خوبه ديگه

هم بيرون كار كنيم هم خونه قوم شوهر اونوقت خود شوهر كه اونجا خونه خودشه بشينن با مرداي ديگه چرند بگن؟

مگه شما هر وقت مهمون دارید مامان و بابات زنگ میزنن خونه ی والدین همسرت و ازشون میخوان که همسرت رو بفرستن برای کمک؟! 

شما والدینتون با چنین رفتاری مشکل ندارن؟! 

یعنی بابات بدش نمیاد یا مامانت؟! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

مامانم‌میگه‌کار ادمو‌نمیکشه حاضره ملت از ما بیگاری بکشن

گلم یه تاپیک زدم با موضوع مشکل شما، ممکنه کاربرا راه حل مناسب تری هم بگن اونجا، ولی بهتره به همسرت بگی و ازش بخوای که اجازه نده بری. اگه همسرت اجازه نده بری دیگه بقیه هم به خودشون اجازه نمیدن از شما همچین چیزی بخوان. 

مامانم‌میگه‌کار ادمو‌نمیکشه حاضره ملت از ما بیگاری بکشن

دیگه گلم به نظرم شما انقدری بزرگ شدی که اختیارت دست خودت باشه. 

بگو مامان من کارای بقیه رو انجام نمیدم شرمنده، اگه خیلی دوست داری به مادرشوهرم کمک بشه خودتون برید کمکش. 

به همسرت هم همین رو بگو، بگو اگه انتظار داری من موقعی برای خونوادت مهمون میاد برم برای پذیرایی و کمک و موقع خونه تکونی برم کمک شرمنده من همچین کاری نمیکنم. من کلفت و نوکر بقیه نیستم.کمک خوبه ولی خونوادت کمک نمیخوان میخوان از من بیگاری بکشن منم آدمی نیستم که زیر بار زور برم، بخوای اصرار کنی باید به رابطمون بیشتر فکر کنیم.