پسره بیل میکانیکی داره وضع مالیش خییییلی خوبه حدود ۳۰ سالشه اخلاق و اینام خوبه خونه و ماشین داره خیلی هم خشگل و خوشتیپه خانوادهاش هم خوبه لیسانس هم داره.منم ۲۰ سالمه دانشجو دبیری دانشگاه فرهنگیان ام از نظر ظاهری هم خوبم.فقط مشکلم با شغلش که آزاده چون خودم معلمم دوست دارم موقعیت اجتماعی داشته باشه و اختلاف سنی.نظرتون چیه؟
من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
ببخشید اینو میگم ولی موقعیت شغلیش خیلی از شما بالاتره
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ولی مرد هرچی جا افتاده تر باشه بهتره چون تو هر سنی بچننننن