2777
2789
عنوان

من حامله هستم کسی هست مثل من باشه

232 بازدید | 14 پست

من تجربه بارداری ندارم. این ماه فقط دوبار رابطه داشتم با همسرم حفاظت نشده. الان سه روزه پریودم دیر شده در حالی که همیشه زودتر میشدم. دست و پام یخ یخ هست اشتها ندارم تهوع دارم البته روزه هم میرم 

کسی بوده این علائم داشته و باردار باشه؟

خب بیبی چک بذار

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوانت با حرف تضاد داره...عقب انداختی یا ن

من همیشه زودتر میشدم مثلا سوم اسفند پریود شدم حساب کردم حدودا ۲۹ یا ۲۸ اسفند دوباره باید پریود میشدم ولی هنوز نشدم 

حتی سوم هم حساب کنم ۳ روز گذشته ازش

میترسم خیلی خیلی ترسوی دکتر و بارداری هستم حال روحیم هم خوب نیس یکی از اقوام نزدیکم سرطان بدخیم گرقته تازه فهمیدم

برای تست دادن خیلی زوده حداقل 8تا ده روز صبر کنید 

من خودم 13 روز از تاریخ گذشت که تستم مثبت شد 

احتمالا ضعف کردین یا بدنتون ضعیف شده سعی کن خوراکی های تقویتی بخور کباب بخور جون بگیری استراحت بده به خودت

اگه دوروز قبل هنوز از تاریخ پریت نگذشته بوده زود زدی باید بگذره بعد بزنیولی آزمایش قبل پری هم نشون م ...

یه روز گذشته بود

نمیدونم بی بی چک چند روز بعد از پریود مثبت میشه

برای تست دادن خیلی زوده حداقل 8تا ده روز صبر کنید من خودم 13 روز از تاریخ گذشت که تستم مثبت شد احتما ...

سلام شما بارداریتون چطور شد؟ چون منم مثل شما بعد ده دوازده روز مثبت شد یکم دکتر نگرانم کرده

سلام شما بارداریتون چطور شد؟ چون منم مثل شما بعد ده دوازده روز مثبت شد یکم دکتر نگرانم کرده

الان سه ماهمه .مثبت که شد گفت چهار روز بعدش دوباره ازمایش بتا بده.بعد شد پنج هفته گفت سونو بده که ببینم‌خارج رحم یا داخل رحم.بعدش خیالش راحت شد 

هشت هفته رفتم برای تشکیل قلب دیگه بعدش روال عادی ادامه داشت

الان سه ماهمه .مثبت که شد گفت چهار روز بعدش دوباره ازمایش بتا بده.بعد شد پنج هفته گفت سونو بده که بب ...

منم همینجوری کرد الان ۷ هفته شدم داخل رحم ولی پنج هفته رفتم سونو گفت ساک تشکیل شده ولی جنین نیست بازم دکتر استرسیم کرد حالا شنبه قراره برم سونو دوهفته گذشته انشالله ک خیره