2777
2789
عنوان

خخخخ P_P😁

182 بازدید | 18 پست

سلام مامانای باتجربه

دخترم ۳۶ روزشه

از همون اول هردفعه پوشکشو باز کردم دیدم پی پی p_p کرده

آیا این طبیعیه؟فقط شاید روزی یکبار فقط جیش خالی باشه.

روزانه ۱۰ تا پوشک هم تعویض میکنم.

مدلشم خیلی آبکیه.

دیرور یکی گفت بهم که طبیعی نیست هردفعه پی پی کرده باشه...

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بله
5
27%
نه
3
16%
نمیدونم
10
55%
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم

وقتی نوزاد شیر مادرشو میخوره مدفوعش شله بخصوص وقتی هنوز س ماه نشده

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

اینجوری هیچی جذب بدنش نمیشه و وارد پوشکش میشه..حتما ببرش دکتر یکی از اقوام ما دخترش اینجوری بود دکتر نمیدونم چی بهش داد خوب شد

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!
ببخشید الان دیدم نوشتی 36 روز من فکر کردم 36 ماهشه...شاید توی نوزاد این طبیعیه.بپرس

داره میپرسه دیگه😉

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

دختر من که ده بارم بیشتر میکرد آبکی اما کم بود هر سری نه زیاد

خودش درست شد الان درگیر یبوستشم😂😂😂😂😂

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.