2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تعریف کنی چه تجربه قشنگی داشتی

خیلی طولانی هست خلاصه اش میگم

خواب دیدم دارم قرآن میخونم یهو برگه هاش سفید شد آسمون رنگ خون بود قشنگ همه جیغ می‌کشیدن فرار میکردن نمیدونم از چی هم فرار میکردن، من فقط سرم رو گذاشتم رو قرآن چشمام که باز کردم دیدم تو یه جای سرسبز ولی خیلی عجیبم یعنی درخت هاش خیلی عجیب بود گل هاش اندازه درخت بود یه خونه نصف و نیمه بود یکی دم گوشم گفت این خونه توهه ولی هنوز تکمیلش نکردی بعد تو خوابم بابام که رحمت خدا رفته هم توی همونجا بود و همش میگفت الان زوده نیا اینجا 

خیلی ترسناک بود که گریه می کردی .تعریف کن

مرگ و حس کردم گلم 

تو خواب  آقایی بود که میخواستم رد بشم که نمی‌داشت ، البته تو خواب میدونستم هیچ دشمنی باهام نداره ، یهو دست انداخت روحمواز سینه کشید بیرون و خودم دیدم کم کم داره از پاهام خارج میشه که مادرم منو بیدار کرد .

مرگ و حس کردم گلم تو خواب آقایی بود که میخواستم رد بشم که نمی‌داشت ، البته تو خواب میدونستم هیچ دشم ...

وای خدا بخیر گذرونده گلم ،البته که خدا نخواسته بری .چه تجربه های عجیبی ،خیلی دوست دارم اون دنیا ببینم