2777
2789
عنوان

چطوری مرتب باشم

171 بازدید | 22 پست

چطوری همیشه خودم ،اتاقم،خونه،مرتب باشه؟«تکالیف و کار هام رو هم انجام بدم»

تورو خدا زود جواب بدین ممنون 🙂🫀

البته من مجردم ۱۶ سالمه.

منظورم از مرتب بودن خونه با کمک مامانمه

اینم بگم این تاپیک رو ایجاد کردم که بپرسم ازتون سوال هامو 🤗

من تنبل ام 😌

ولی اراده کنم زبر و زرنگ ام🙃

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑! 

من خودم یه مامان مرتب‌م که مدام دارم به دخترم تذکر میدم اصلا نسل شما زیاد براش مهم نیست خیای راحت میگیره زندگی و 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و مامانم کارها رو تقصیم کردیم مثلا من جارو میزنم و ظرف های صبحانه و درست کردن صبحانه با منه مامانمم خونه رو جمع میکنه و ناهار درست میکنه و ظرف ها رو اوکی میکنه شب هم من شام درست میکنم و با هم ظرف میشوریم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

من خودم یه مامان مرتب‌م که مدام دارم به دخترم تذکر میدم اصلا نسل شما زیاد براش مهم نیست خیای راحت می ...

مشکل منم همینه 😅

نسل ما کلا مشکل داره😂

الانم به زور مامانم این تاپیک رو ایجاد کردم 🥲

مشکل منم همینه 😅نسل ما کلا مشکل داره😂الانم به زور مامانم این تاپیک رو ایجاد کردم 🥲

به خدا هزار مورد میتونم مثال بزنم که با هم تفاهم نداریم بعد همش میگه مامان مگه چی میشه زندگی و سخت میگیری دنیا دو روزه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
به خدا هزار مورد میتونم مثال بزنم که با هم تفاهم نداریم بعد همش میگه مامان مگه چی میشه زندگی و سخت م ...

دقیقاً منم میگم دنیا دوروزه ولش کن 

کی حوصله ی مرتب بودن داره😅

حالا مامانم یه آدم وسواسی😶

دقیقاً منم میگم دنیا دوروزه ولش کن کی حوصله ی مرتب بودن داره😅حالا مامانم یه آدم وسواسی😶

دیگه دارم شک میکنم خودت دختر منی تاپیک زدی 😄

عه دخترتون منممم😂🤣 منم همین و به مامانم میگم

پاشو چمع کن اتاق تو مهمون میخواد بیاد پاشو ببینم