2777
2789
عنوان

چطوری مرتب باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو باید بگیعههههه مامان 😂

عهه ماماننن🤣😂 

منتها من دیگه خیلی ...

اون دفعه اومدم خونه یگم تو گوشی جرخیدم بیدار شدم ساعت ۶ و نیم شد مامانمم داشت خونه رو اساسی جمع میکرد 

پا شدم دیدم اصن نمیشه باهاش صحبت کرد 

بابام اومد خواستیم بیرون بریم  شروع کرد هیچ کمک نکردی شستتت من و گذاشت رو بند😂🤣😂 من گفتم نمیام میمونم خونه  دوباره یه دعوا شد😂🤣 اومدم خونه جمع کردممم تا ساعت ۲ شب 🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه داشتم بیهوش میشدم 

جمع میکردم انقدررری رفتارش خوب بود انقدر خوب بود که نگم برات😂🤣 خدایا شکرت

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

پاشو چمع کن اتاق تو مهمون میخواد بیاد پاشو ببینم

اتاقم شکر خدا همیشه یه پنج دقیقه کار توش هست جمع هست 😂🤣 این دفعه راهی نیست برای پیچوندن که برم بیرون؟ 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

عهه ماماننن🤣😂 منتها من دیگه خیلی ...اون دفعه اومدم خونه یگم تو گوشی جرخیدم بیدار شدم ساعت ۶ و نیم ...

عین مامانم 😅

من اعتقاد دارم منو از داخل جوب پیدا کردن🤣🤣🤣

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑! 

اتاقم شکر خدا همیشه یه پنج دقیقه کار توش هست جمع هست 😂🤣 این دفعه راهی نیست برای پیچوندن که برم بیر ...

حقققققق 😂

یه زره کف بالا بیار بگو جام بده🤣🤣

به همین راحتی 

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑!