2777
2789

من یه رفیق دختر همشهری دارم مدتی که شهردیگه بودم(دانشجوام) و گرفتار بودم اصن نشد  بهش پیام بدم یا مثلا ریلزایی که تو اینستا واسم میفرستاد رو وقت نمیکردم چک کنم  هرچند خودشم کنکور داشت و  زنگ نمیزد و حالی نمیپرسید بهش گفتم من تهرانم فعلا نمیتونیم همو ببینیم نزدیک عید که اومدم شهرستان  یه قرار بزاریم بریم بیرون ببینمت.  نزدیک عید که اومدم شهرمون هرچی باهاش تماس گرفتم  که بریم بیرون نه تنها جواب  نداد بلکه حتی نپرسید چرا زنگ زدی.  دوباره بهش پیام دادم گفتم چرا جواب ندادی گفت شمارتو سیو نداشتم فک کردم غریبه ای و ببخشید سرم شلوغه و فلان همین و گفت و نه دیگه حالی ازم پرسید و نه  بعدش عیدرو تبریک  گفت.  به نظرتون دلیل اینکارش چیه؟ خیلی ناراحت شدم چه برخوردی نشون بدم؟؟بهش پیام بدم حالشو بپرسم یانه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت گفتی اول بهش ج نمی‌دادم اونم بعدا ج نداده متقابلا

من  کی گفتم جواب نمیدادم؟ گفتم پیام نمیداده منم نمیدادم.  فقط اینستا واسم ریلز میفرستاد و من اینستا نصب نداشتم   و حضوری هم نمیشد ببینمش چون شهرمون نبودم نزدیک عید اومدم شهرمون   درضمن حتی اگر تقصیر من هم بوده باشه ادم بالغ به جای  قهر کردن صحبت  میکنه میگه من دردم اینه دیگه نمیخوام باهات رفاقت کنم  مگه طرف بچه دو ساله اس؟؟؟ 

وای دختر انگار منو تو دقیقا مث همیم، منم شهر دیگه مشغول به‌کارم و واقعا دارم به سختی پول در میارم و حتی میخواستم سال بعد بیام شهر خودمون مخارج کمتر شه با خانواده، ولی امان از دخالت روانی شدم ایام عید، کجا میری زود بیا میرم بیرون زنگ اونم از هشت و نه شب، انگار بچم، تو کوچیکترین‌مسائل دخالت واقعا در حد اعلا در حالی کع خودم اندازه خانم چهل ساله میفهمم و حواسم هست ، گیر دادن بیخود و بیجا