2777
2789

سرهر دعوای کوچیک و بزرگی میگه بیا جداشیم بعدش دو دیقه بگذره میگه عصبی بودم عذرخواهی میکنه ولی وقتی دعوا میشه حرفایی میزنه که دلمو بشکنه مثلا میگه من نمیخامت به زور تحملت میکنم من خیلی وقته میگم جداشیم تو به زور نگهم داشتی مشکلم اینکه هربار چیزی میشه حتی سر ی دعوای خیلییی کوچیک میگه بیا جداشیم ما اخلاقمون باهم نمیسازه واقعا دنبال جدایی نیستا فقط حرفشو میزنه اذیتم کنه

هروقتم بحثی پیش بیاد مقصر باشه گردن نمیگیره میگه تقصیر توعه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف از جدایی حرمت ها رو از بین میبره 

وقتی آرومه و دعوایی نیست بهش بگو اگر واقعا من و زندگیمون رو دوست داری دیگه نگو از این حرفا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اگه بچه نداری جدا شو 

خونه پدری بهتر از زندگی با همچنین مرد بی وجودی و سستی هس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چمدونو جمع کن برو ببین جه به چیز خوردن میفته بی تربیت

هربار سعی میکنم درکش کنم میگم عصبیه مهم نیست ولی بارها گفتم تو دعوا این رفتارو نداشته باش گوش نمیده