2777
2789

من لیسانس دارم اما خانه دارم ده ساله 

هی جلوی منو شوهرم میگن خرج گرونه زن باید بره سر کار 

دختر کارمند و معلم خوبه برا عروس تا کمک خرج پسرمون بشه و ...از این حرفا 

درحالیکه ده سال من همه جوره بهشون خدمت کردم از کار باغ و کشاورزی بگیر تا هر کاری که بگین 

شغل پسر کوچیکه چیه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خیلی بیعار باشه خرج شوهرشو بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

معلم

خوب حقوق معلم واسه مرد خیلی کمه بخواد نخواد باید زن شاغل بگیره کمک خرجش بشه .یا اینکه کار ازاد هم داشته باشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

حالا نه که دخترای شاغل حقوقشونو تقدیم شوهر میکنن🙄

ولی کلا چون برادر شوهرت معلمه طبیعیه دنبال معلم بگردن ولی فکر نکنم کسی قبول کنه الان توقع دخترای معلم و کارمندم بالاست

پسره معلمه زن معلم هم بگیره تازه حقوقشون میشه احتمالا حقوق شوهر تو . مگه معلم چقدر حقوق می گیره . پسره مجبوره زن شاغل بگیره

تو دانی و عالمی سراسر دانند گر از تو خموشم از فراموشی نیست!