2777
2789
عنوان

پولمون و خوردن و بابام گریه کرد

1479 بازدید | 88 پست

سال ۹۷ تقریبا با تمام داراییی مون زمین خریدیم و کلاه برداری  از کار دراومد الان چند ساله تو دادگاهیم ولی نشد امروز بابام خیلی گریه کرد 😔خدایا یعنی اینا رو نمیبینه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی زمین مال کس دیگه ای بوده به شما فروختن؟؟

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

منم عموم ۱۵ سال پیش سر بابام کلاه گذاشت و گولش زد ۲۰۰ تا سکه از چنگمون در آورد و یه ملک گوه بهمون داد دیگه بعد از ۱۵ سال دعوا و درگیری یه بخشی از پولمونو پس گرفتیم تقریبا نصفشو

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

روش صحیح ختم استغفار

از امام صادق(علیه‌السلام) نقل شده است:

هرکس روزی چهارصد مرتبه در دو ماه پی‌درپی این استغفار را بگوید، یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود یا گنجی از مال و ثروت روزی‌اش می‌گردد:

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

عزیزم ان شاالله چند برابر چیزی که از دست دادید به دست میارید🧡

غصه نخور

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

برای ما هم یه سری این قضیه پیش اومد....بابام شریکی با یکی زمین گرفت کلاه بردار از آب دراومد...بعد شریکش میگفت تو دستت با اون یارو تو یه کاسه اس که پول منو بخوری....

بابامم گفت من پول تورور هر جور شده میدم که دیگه این حرفاتو نشنوم...پول شریکشو داد...پلیسه دید شریکش اینجوری با بابام تا کرد گفت من هر طور شده پیدا میکنم اون طرفو برات....و پیدا کرد خدارو شکر....نگران نباش...ان شالله که درست میشه برای شما هم ....به بابات سخت نگیرید زیاد....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.