سال ۹۷ تقریبا با تمام داراییی مون زمین خریدیم و کلاه برداری از کار دراومد الان چند ساله تو دادگاهیم ولی نشد امروز بابام خیلی گریه کرد 😔خدایا یعنی اینا رو نمیبینه ؟
بابای منم پول ربا گرفت و گناه کرد و من هرچی بهش گوشزد میکردم منو مسخره میکرد الان هرچی مال و اموال ...
بخاطر گناه نیست بخاطر سود وحشتناک نزوله شوهر منم بدبختمون کرد به خاک سیاه نشست انقدر پول نزول کرد این اخری اومد عقل منم خورد باز نزول کرد ولی به هر بدبختی هست ما داریم میدیم قسط رو چند ماه دیگه تموم میشه اما به شوعرم گفتم یک بار دیگه اسم نزول بیاره منو اول باید طلاق بده بره دنبال زندگی خودش چون من افسردگی حاد گرفتم نون و ماست میخورم اما دیگه هزار تومن نزول نمیکنم فقط این چند ماه هم بگذره
اونا قاضی رو خریدن دم کلفت بودن باید برید جای دیگه شکایت کنین
۱۲۰۰ تا شاکی هستیم همه جا هم رفتن وکیل گرفتن حتی توی قولنامه نوشته شده اگر مشکلی پیش اومد تمام کمال باید خسارت بدن جالبیش اینجاست طرف فرار هم نکرده قشنگ میاد دادگاه و میره دو نفر شاکی از شهرستان اومدنی تصادف کردن یکیش فوت شد یکیش فلج
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋