2777
2789
عنوان

پولمون و خوردن و بابام گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 88 پست

برادر خودم با همین جور ظلم کل زندگیش از هم پاشید افسرده شد 

یه مقدارش به عقل خود آدم برمیگرده باید احتیاط کنه مشورت کنه تحقیق کنه مخصوصا تو خرید همین زمین و خونه و اینا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من مادرم پیشم گریه کنه ...میتونم تحمل کنم ولی اصلا تحمل یه اشک پدرم رو ندارم..چون پدرها خیلی بهشون فشار میاد که اشک میریزن. الهی به حق این روزهای عزیز به حق همه دلهای پاک ....روزی برسه به زودیه زود که بگی بابام داره میخنده و خوشحاله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تا چند سال داشت به نتیجه میرسید ک دوباره اخرین دادگاه رشوه دادن به قاضی و همه چی خراب شد

خدا نبخشه و نیامرزه این جور قاضی ها رو ما هم به این جور قاضی های حروم خور برخورد کردیم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دادگاه های ایران ایشالا بعضیاشون خیر نبینن تو همین شبای عزیزخاله منم دادگاه سر این ک قاضی خریده بودن ...

قبول دارم 👍🏻

توی دادگاه های ایران جنایت ها و بی عدالتی هایی میشه که تصورشم سخته واقعا درد آور که قاضی مملکت که تو برای دادخواهی بهش پناه میبری رو با پول میخرن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دادگاه های ایران ایشالا بعضیاشون خیر نبینن تو همین شبای عزیزخاله منم دادگاه سر این ک قاضی خریده بودن ...

ایسوزوی شوهر دخترخاله ام رو 8 سال پیش یه شب از جلو در خونه شون بردن

فیلم دزد رو بردن پیش پلیس برگشتن گفتن بگیریدش  بعد زنگ بزنید ما بیایم ببریم

تازگی ها اطلاعیه دادگاهشون اومده

دادگاه بهشون گفته ثابت کنید ماشین تون دزدیده شده 

ازون حرفا بوده... 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
قبول دارم 👍🏻توی دادگاه های ایران جنایت ها و بی عدالتی هایی میشه که تصورشم سخته واقعا درد آور که قا ...

خییلییییییییییییی بلا نسبت همه اشغال خورن 

خالم دیروز داشت التماسش میکرد بخدا ی تایید مونده بخدا دارم دق میکنم

مرتیکه میگه خانم تربیت درست نکردی دیگ و گرنه جاش اینجا نبود الان نمیشه برو ۱۶ فروردین بیا 

حیوونا 

ایشالا ک نسل وکیلی قاضی ک با پول میخرن منقرض شه کلا

ایسوزوی شوهر دخترخاله ام رو 8 سال پیش یه شب از جلو در خونه شون بردنفیلم دزد رو بردن پیش پلیس برگشتن ...

فک کنم دو سال دیگ داخل ایران طرف تو خیابون آدم بکشه میگن ثابت کن!

خیر ندیده ها

فک کنم دو سال دیگ داخل ایران طرف تو خیابون آدم بکشه میگن ثابت کن!خیر ندیده ها

طرف 20 تا ایسوزو دزدیده تا امروز 2_3نفر تونستن ثابت کنن، وقتی تو سطح کلان دزدی میشه از ثروت های بی شمار این مملکت

پس نباید کار این خرده پاها هم خیلی بد باشه دیگه! 

کلا دزدی جرم تلقی نمیشه.... 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
بابای منم پول ربا گرفت و گناه کرد و من هرچی‌ بهش گوشزد میکردم منو مسخره میکرد الان هرچی مال و اموال ...

نه این پول یه عمر حقوق کارمندی بابای من بود 😭😭میتونم قسم بخورم ذره ای حروم تو این پول نبوده 😭

کاری ک دادگاه با ما کرد و نمیدونم چجوری توضیح بدم اصلا 😭

دقیقا تو این شش سال چند صد میلیون خرج وکیل کردیم هی استرس هی عذاب تو این مدت حتی یه بار یه تو به اون کلاه بردار  نگفتن 

اون قاضی کثیف و شب و روز نفرینش میکنم خدا میدونه قبل و بعد ما چند خانواده رو بدبخت کرده 

نه این پول یه عمر حقوق کارمندی بابای من بود 😭😭میتونم قسم بخورم ذره ای حروم تو این پول نبوده 😭

نه بابا منظورم این نبود

کلا از بابام گفتم

خدا کمکتون کنه... خیلیییییییی سخته

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اگر شریک خوب بود خدا برا خودش میگذاشت شما کوتاهی میکنید جانب احتیاط رو رعایت نمی‌کنید یکی میاد کلاه ...

ما با کسی شریک نشدیم 

زمین رو خریدیم سند و همه چی درست بود 

بعد که زمان تحویل رسید سند رو بردن گذاشتن گرو یه زندانی و تا دو سال هیچ کاری نمیشد کرد 

تو این مدت به چندین نفر به صورت قولنامه فروختنش 

بعد اخرین  دفعه با یکی دیگه بصورت شراکتی ساختنش و هر طبقه رو فروختن