2777
2789
عنوان

اصلا درک نمیکنم اونایی که ازدواج اجباری کردنو بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رابطه ربطی به عشق نداره زیادبعدشم زیاد تو رمانا غرق نشو شاید خیلی از زندگیا سرد و اجباری باشه ...

چه ربطی به رمان داره ادم چطور میتونه با کسی معاشقه کنه که دوستش نداره 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

عزیزم رابطه ربطی به عشق نداره زیادبعدشم زیاد تو رمانا غرق نشو شاید خیلی از زندگیا سرد و اجباری باشه ...

خیانت به هردو طرفه 

چه ربطی به رمان داره ادم چطور میتونه با کسی معاشقه کنه که دوستش نداره

ببین وقتی طرف همسرت باشه مجبوری چون تنها چیزی که از طرف قانون بعنوان وظیفه برای زن تعیین شده تمکینه و اگر نخوای داشته باشی مرد میتونه شکایت کنه 

ولی توی دوستی فرق داره بله میتونی خیلی راحت بکشی کنار وقتی دوستت نداره یا دوسش نداری و معاشقه هم نداشته باشی 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

ببین وقتی طرف همسرت باشه مجبوری چون تنها چیزی که از طرف قانون بعنوان وظیفه برای زن تعیین شده تمکینه ...

خب گفتم مجبوری فرق میکنه ولی اینکه طرف درک داشته باشه چی میگی 

از کیازمنمن اصلا دیدگاه شما رو درک نمیکنموقتی سنت کمه نیاز جنسی داری با کسی ک کنارته نیازتو برطرف می ...

اینکار شرماوره ادم باید با عشقش تجربه کنه اینطوری به هردو داری خیانت میکنی . طرف رسما شله سریع وا  میده

خب گفتم مجبوری فرق میکنه ولی اینکه طرف درک داشته باشه چی میگی

ببین رابطه جنسی تو ازدواج دوحالته 

یا زن و شوهر واقعا عاشق معشوقن و عزیز دل هم که رابطه دلی و عمیق و با عشقه

یا اینکه عاشق نیستن و سردن و اجباری کنارهمن که اونم باز رابطه اجباری و سرسری و رفع تکلیفه

حالا نمیدونم چرا انقدر برای خودت پیچیدش کردی

ببین رابطه جنسی تو ازدواج دوحالته یا زن و شوهر واقعا عاشق معشوقن و عزیز دل هم که رابطه دلی و عمیق و ...

حال بهم زنه . بازممم درک نمیکنم کسی مجبورشون نکرده . 

ببین رابطه جنسی تو ازدواج دوحالته یا زن و شوهر واقعا عاشق معشوقن و عزیز دل هم که رابطه دلی و عمیق و ...

خب چرا وقتی حسی ندارن رابطه برقرار میکنن اینو بگو 

خب چرا وقتی حسی ندارن رابطه برقرار میکنن اینو بگو

بخاطر اینکه رابطه برقرار کردن نیاز به حس انچنانی نداره 

مثل غذاخوردن که تو ممکنه وسط مراسم ختم عزیزترین ادم زندگیت باشی و درحین عزاداری باشی و حالت خوب نباشه ولی باز دولقمه بخوری که گرسنت نباشه و ضعف نکنی

درسته با عشق لذتبخش تره ولی بدون عشق و حس هم باز امکان پذیره