2777
2789

سلام دوستان

من روز۱۴ انتقال جنینم منفی شد

البته بتابدون تیتردادم وعددش رو نمیدونم

امروز روز۱۶ انتقال هستم دوباره بتا بدم؟

یا بی بی چک بزنم کافیه؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تیتر بتا بدهبی بی چک زوده و ممکنه خطا بده

روز ۱۶ انتقال زوده؟؟؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عزیزم برای  ای وی اف باید حتما تیتر بتا بدی بتا معمولی دقیق نیست 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
عزیزم برای ای وی اف باید حتما تیتر بتا بدی بتا معمولی دقیق نیست

خب عزیزم وقتی آزمایش منفی باشه

دیگه تیتر بتا چه تاثیری داره؟

خب عزیزم وقتی آزمایش منفی باشهدیگه تیتر بتا چه تاثیری داره؟

ازمایش منفی مثبت دادی ؟ خب تیتر بتا دقیق بتا رو اعلام میکنه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
ازمایش منفی مثبت دادی ؟ خب تیتر بتا دقیق بتا رو اعلام میکنه

سلام عزیزم

روز ۱۶ ام انتقال بتا با تیتر دادم  ۱/۵بود ومنفی

امروز روز ۱۸ام هستم ومنتظرم پریود بشم  دیگه سینه هام داره میترکه از درد وسنگینی

سلام عزیزمروز ۱۶ ام انتقال بتا با تیتر دادم ۱/۵بود ومنفیامروز روز ۱۸ام هستم ومنتظرم پریود بشم دیگه ...

جنین چند روزه انتقال دادی ؟ امیدوارم به نتیجه برسی عزیزم 

جنین چند روزه انتقال دادی ؟ امیدوارم به نتیجه برسی عزیزم

سلام عزیزم

انتقالم دبل بود

۱۸ اسفند یه دونه سه روزه

۲۰ اسفند یه دونه جنین پنج روزه با کیفیت عالی که جنین شناس ازبس کیفیتش خوب بود خوشحال وخندان اومد بالاسرم گفت حتما میگیره

وقتی ۱۴نتقالم بتام منفی شد شوکه شدم

۱۶ انتقالم هم بتام شد۱/۵

تازه از روز ۱۷ انتقالم سینه هام متورم شدن

امروز نوزده  انتقالم هست

میدونم دیگه باردار نیستم ولی کاش داروهامو ادامه میدادم

آخه سینه هام تازه سنگین وسفت شدن

انگارپروژسترون تازه بهم اثر کرده😢😢😔😔

خب بیبی چک بگیر یدونه بزن اینجوری ادم بلاتکلیفه اگه هاله داشت گرفته چون انگار تازه علائم داری

خب بیبی چک بگیر یدونه بزن اینجوری ادم بلاتکلیفه اگه هاله داشت گرفته چون انگار تازه علائم داری

باشه راست میگی 

خدایی نکرده یک درصدم چیزی باشه بی خبرباشم ازبین میره

باشه راست میگی خدایی نکرده یک درصدم چیزی باشه بی خبرباشم ازبین میره

اره یدونه بیبی چک بزن خیال خودتو راحت کن 

اره یدونه بیبی چک بزن خیال خودتو راحت کن

ممنون عزیزم که گفتی

میخوام بگم امیدی ندارم

میترسم خدا قهرش بیاد

انشاءالله که باشه