2777
2789
منم. دخترم ۷سالشه از وقتی فهمیده باردارم روزی صد بار میاد شکممو میبوسه و با خواهرش حرف میزننه همش می ...

ای جاااانم خدا حفظشون کنه دوتاشونو برات😍‌❤️

پسر منم دقیقا همینطوریه ، حتی گاهی بیشتر از شوهرم بهم محبت کلامی داره بهم میگه مامان نمیزارم دست به سیاه و سفید بزنی خوراکی مفید خونه رو تو بخور😄😄 البته پسر من بزرگتره ۹سالشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال منم همینه ۴/۵ساله هستژ🥹

خدا حفظشون کنه

با کمک مشاور سعی کن هیچ وقت بینشون فرق نزاری سخته رعایت عدالت ولی تلاشت رو بکن

اتفاقا خیلی ذوق کردم دیدم مادرایی هستن که دغدغه‌ی فرزند اولشون رو دارن و با اومدن دومی اولی رو رها نمیکنن👌🏻با اینکه چالش داره دوتا بچه پشت هم ولی مطمئنم تو براشون بهترین مامانی و اونا هم خوشحااااال کناره هم بزرگ میشن انشالله😍❤️ 

اره فک میکنم خوشحال بشه از اینکه خواهردار شده

بله قطعا میشه از طرفی این خوشحالیش به مدیریت درست شما و پدرش هم برمیگرده که کاری نکنید که ناخواسته باعث برانگیختن حس حسادت بچه اول بشید.

از همون دوران بارداری بذارید با بچه خو بگیره و براش کادو بگیرید از طرف نی نی تو شکمتون و درمورد بعد دنیا اومدنش باهاش حرف بزنین اینکه اون چه جور کمکی میتونه توی نگه داری بچه به شما کنه و اینکه بزرگ شه باهاش بازی میکنه و...

تا حس خوب و هم بازی و همراهی رو از همون ابتدا داشته باشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ای جاااانم خدا حفظشون کنه دوتاشونو برات😍‌❤️پسر منم دقیقا همینطوریه ، حتی گاهی بیشتر از شوهرم بهم مح ...

والا بخدا اصلن بچه های نسل جدید خیلی با شعور و با کمالات هستن از سنشون خیلی بیشتر میفهمم...انشالله خدا برات حفظش ون کنه😍

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا حفظشون کنهبا کمک مشاور سعی کن هیچ وقت بینشون فرق نزاری سخته رعایت عدالت ولی تلاشت رو بکناتفاقا خ ...

ممنونم عزیزم انشالله که همینطور باشه که شما میگی♥️