2777
2789
عنوان

دیگه نمیخام باشوهرم زندگی کنم

121 بازدید | 4 پست

نکه نخام،نمیتونم😭😭نمیتونم تواین زندگی نکبت بمونمو بپوسم،جگرم واسه بچم خونه..نمیتونم توفقر و نکبت زندگیمو بگذرونم،باحقوق ۱۴تومنش که همونم خونوادش بهش نمیدن اکثرا،بافقیریمون میون پولداریه تنها خواهرش و برادرش و مامانش،میون تمام آدماش..چرااین گرونی براماست پس چرا اونا روزبه روز دارن زندگیاشونو بهتر میکنن،مسافرت میرن،خوش میگذرونن و ده دست لباس میگیرن..چرا من توهمه چی موندم پس،بهش میگم بیا از زیر سایع شوم پدرمادرت بیرون برو ی قبرستون دیگه کار کن گوش نمیکنه حرفمو..۱۴تومن صدقشونو میندازن جلوی ما به عنوان حقوق،دوساله حقوقشو افزایش ندادن.الهی بحق زهرا هرچی دربیارن خرج مریضیشون کنن،من تویه موکت واسه آشپزخونه موندم اونا دارن کل دکوراسیونو تغییر میدن،اره بگین حسودم،حسودم خوبم حسودی میکنم واسه چیزی که حقمع و بهم نمیدن..ب بن بست رسیدم باهاش حالم ازش از بی عرزگیش بهم میخورخ نفرت دارم ازش..کاش میشد این زندگیو تموم کنم

نگین کار کن برو سرکار بچه ده ماهه دارم،شهرمونم کوچیکه کاری نیست برام،درثانی،چطور من برم زجربکشم برم کار و بچه دارس و خونا داری،بعد خواهر و زن داداش و مامان حروم لقمش بمونن توخونه بخور و بخاب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اشغالی که درخاست دوستی دادی،مردشور اون تربیت و نزاکتتو ببرن برو ببین لقمتو از کجا برات اوردن این ...

منم هرموقع از شوهرم گله میکنم یه عده کو.ن ناشور میان پی وی به اسم زن یهویی بحث جنسی میکنن خاک بر سرا

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲