2777
2789
عنوان

ب نظرتون درسته اگر...

111 بازدید | 16 پست

بعضی از اتفاقاتی ک اینحا میخونم رو ب اسم یکی از دوستام برای شوهرم تعریف گنم یعنی ب شوهرم بگم ک همچین اتفاقی برای فلان دوسنم افتاره.

اخه شوهرم اگه بفهمه ک من میام نی نی سایت ،دیگه بیچاره میشم

یه بار اومده بودم اینجا شوهرم فهمید نمیدونید چه کررررررررررررررد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد فکر میکنی اون یه نفر مادرشوورت بوده؟؟که شویت بهش برخورده

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
اصل موضوع رو بگید لشکال داره ب اسم کس دیگه ای براش تعریف کنم

نه بگو بهر حال ماها اینجا باهم دوستیم حالا مجازی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

البته بگما من خودمم این اتفاق برام افتاده مامان ساده دلم زیر تختم دعای مهر و محبت و ایمنی رو گذاشته بود وقتی پیداش کردم اینقدر ترسیدم شوهرمم خیلی عصبی شد دیگه فهمید مامانم گذاشته خنده اش گرفت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام