2777
2789
عنوان

مامان رقیب

286 بازدید | 20 پست

منو مامانم اختلاف سنیمون ۱۹ ساله 

اینم بگم بچه بودم جدا شده ازبابام 

تو همه چی رقیب منه 

از غذا خوردن مسواک زدن تا شوهر کردن و لباس خریدن و چیزای دیگه 

بهم میگه اول باید من شوهر کنم بعد تو 😐

هر کاری میخوام انجام بدم میگه اول من بعد تو 🤦‍♀️

تو همه کارام هم دخالت میکنه حتی زمانی که سرم تو گوشیه میاد به هربهونه بالاسرم وایمیسته ببینه چیکار میکنم دوست پسر دارم یانه ؟

خستم کرده ۳۲ سالمه 

چیکار کنم چه برخوردی کنم باهاش ؟!

مسافرت رفتن ، فیلم نگا کردن ، حتی کلاس زبان رفتن  حرومه از دستش .

چه برخوردی کنم ؟! دارم از دستش دیونه میشم ؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم همینه مثلا من از خوبیای شوهرم میگم سعی داره بگه بابام بهتره واقعا خیلی ناراحت کننده و زشته

واکنش اون لحظه اتو چطوریه ؟

میخوام بدونه که کارش زشته و دیگه تکرار نکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واکنش اون لحظه اتو چطوریه ؟میخوام بدونه که کارش زشته و دیگه تکرار نکنه

من که برام مهم نیست و چیزی بهش نمیگم ولی بهش بگو مامان عزیزم و خوشگلم منو تو مادر و دختر یک هر دوتامون قشنگیم هر دوتامون از موفقیت همدیگه خوشحال میشیم 

:)

من که برام مهم نیست و چیزی بهش نمیگم ولی بهش بگو مامان عزیزم و خوشگلم منو تو مادر و دختر یک هر دوتام ...

ادم موفقی هست به نوبه خودش منو الان ۵ ساله از درس خوندن عقب انداخته پشت ازمون وکالتم 

به هرنحوی که هست میخواد از درس خوندن منو عقب بندازه البته با کارش اینو ثابت کرده تو حرف میگه درس بخون اما عمل ی چیزه دیگه میگه 

دو روز پیش گفتم برو ی طناب بگیر لازم دارم 

میگه میخوای چیکار 

گفتم میخوام از دست تو خودمو دار بزنم ی روز ترک رفتار کرد باز دوباره شروع کرد از فرداش 😐🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ندید بگیرش همین. مادر من که کلا میخاست منو بکشه گفت نمیخامت تک دخترم بیرونم کرده. نماز جعفر طیار میخای یادت بدم مرتب بخون هرروز ازوداج عالی کنی خودت را نجات بده گلم ترک گناه هم بگیر نماز بخون مرتب آرام میشی خدا همسر خوب بت بده