ببینید چون علاقه ندارم به زبان یکم برام سختتر هم هست ولی مبتدی شما حساب کنید در حد همون دیپلمم بلدم
برای مبتدی باید سختتر تلاش کنی البته ایتالیا هم نمره بین شش تا شش و نیم میخواد خیلی بالا نیاز نداری میتونی کلاس شرکت کنی برای آمادگی آزمون اما کلاس اگر خودت تلاشی نکنی برات اصلا فایده ای نداره پیشنهاد اینکه اول اینکه تا یه سطح بیسیک دایره لغات رو ببری بالا خودت بخونی تمرین کنی و لغات رو یاد بگیری همزمان گرامر رو هم تا بیسیک ببری بالا یعنی برسی خود خوان به سطح a2 بعد از اون اگر تمایل داشتی معلم بگیری برات خیلی بهتره. برای لغت هم کتاب های آکسفورد ورد اسکیل وکب این یوز کالوکیشن این یوز خوبه سطح بیسیک برای گرامر هم گرامر این یوز کتاب خوبیه همشون رو میتونی دانلود کنی از کانال یوتیوپ نوید نقش و دکتر احمدیان میتونی برای یادگیری این سطح به راحتی استفاده کنی . و میتونی هر روز هم با چت جی پی تی تمرین کنی در سطح بیسیک. وقتی یه کم خودت احساس کردی بهتر شدی میتونی تازه خوندم برای آیلتس رو شروع کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!