2777
2789

میخوام بورسیه ایتالیا روانشناسی برم نیاز به مدرک آیتلس زبان دارم اصلا هم زبان خوبی ندارم متوسطم

خیلی سخته و هزینه میخواد قبول شدنش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چه حد هست سطح زبانت ؟؟ اگر بیشتر توضیح بدید میتونم بهتر راهنمایی کنم

ببینید چون علاقه ندارم به زبان یکم برام سختتر هم هست ولی مبتدی شما حساب کنید در حد همون دیپلمم بلدم

حوصله توضیح مفصل ندارم 😂😂 ولی خلاصه بگم برا کسی که زبانش متوسطه یکم سخته.. باید وقت بذاره و تکنیک های ایلتس رو یاد بگیره در کنارش سطح زبانش هم ببره بالا

یادم نیست ایتالیا ایلتس چند میخواست فکر کنم ۶ میخواست.. ۶ گرفتنش نسبتا راحت تره.. البته الان دیگه کاغذی نیست و یه سالی میشه که کلا کامپیوتری شده

والا هزینه نمیدونم من فقط کتاب مختص ایلتس خریدم و خوندم دو سال قبل و تستای کمبریج رو زدم 

زبانت باید خوب کنی بری ارمنستان یا ترکیه امتحان بدی

الان دو ماهی میشه ترکیه هم نمیشه رفت امتحان داد. ترکیه هم ممنوع کرده خارجیا تو ازمون کاغذیش شرکت کنن. 

فامیل شما هم که رفته ارمنستان امتحان داده چون میخواسته امتحان کاغذی ایلتس رو شرکت کنه.. متاسفانه اکثر سنترهای ایران دیگه از وقتی کاغذی تو ایران ممنوع شد رسما ازمون ندارن و کامپیوتریش الان تهران برگزار میشه و گهگاهی هم اصفهان.. ولی باز همین به صرفه تره تا ارمنستان و ترکیه و غیره رفتن