2777
2789

من علاقم چیز دیگه ای بود ولی یه شرایط کار دولتی برام پیش اومد و کلی زیر پام نشستن خانوادم و خرم کردن رفتم هی ترسوندنم کار برا خودت راه بندازی معلوم نیست بگیره و خیلی سخته  امنیت اینکار بیشتره و حتی اگه کارت بگیره یهو یه اتفاقی بیفته خونه نشین بشی و نتونی کار کنی درامد نداری و... کلا خانواده ما کارمند پسندن و از اینان که میگن یه آب باریکه ای هست

اما من رویاهام خیلی بزرگتر بود خیلی فراتر از یه کار دولتی با حقوق بخور و نمیر خیلی بزرگتر فکر میکردم😞 از اینکه بخوام از کسی دستور بگیرم و اسیر باشم برای چندرغاز بدم میومد بعدم دلمو خوش کنم که یه آب باریکه هست و تعجب میکردم و میکنم با اینکه خودشون که کارمند بودن انقدر از حقوق کم و کار زیاد مینالن و من از بچگی شاهدش بودم چطور منو هل میدن سمت اینکار..

خلاصه که انقد ته دلمو خالی کردن رفتم سرکار دولتی 

الان هیچ علاقه ای به این کار ندارمو دارم زجر میکشم و سخت میگذره واسم نمیدونم باید چیکار کنم خیلی اعصابم خورده صبحا به زور میرم سرکار و کلی غصه میخورم

همش فکر میکنم استعفا بدم

چندماهی هست دارم میرم سر این کار ولی انگار اندازه چندین سال خسته و داغون و کلافم

کاری که بهش علاقه دارم استعدادشو دارم ولی چون هیچ حامی ندارم و بقیه مخالفن میترسم نتونم و شکست بخورم

کسی تو این شرایط مشابه بوده؟ یا از اطرافیانتون کسی بوده بره کسب و کارخودشو راه بندازه و از کار دولتی استعفا بده ؟

خیلی نیاز به راهنماییتون دارم لطفا تجربه هاتون بگید🥺🙏

بستگی داره چه کاری میخوای راه بندازی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین  شما اکه میتونی کسب و کارتو در شیفت عصر مدیریت کنی یک وام بگیر

کم کم بیا بیرون یکسال اول سود نداره سال دوم باید شروع ب استعفا کنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو حوزه خیاطی هستفکرم بود شروع به تولید کنمو انلاین بفروشم بعد کم کم پیشرفت کنم یه کارگاه یا تولیدی ...

بهترین کار اینه ایدتونو اجرا کنید وقتی به درامد معقول رسیدید اونوقت استعفا بدید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین شما اکه میتونی کسب و کارتو در شیفت عصر مدیریت کنی یک وام بگیرکم کم بیا بیرون یکسال اول سود ندا ...

کارم یکم فرسایشش زیاده و توانم رو خیلی میگیره 

میشه کار دومو عصر انجام بدم ولی خیلی سنگین میشه و ممکنه توانم زود از دست بدم

کارم یکم فرسایشش زیاده و توانم رو خیلی میگیره میشه کار دومو عصر انجام بدم ولی خیلی سنگین میشه و ممکن ...

متوجه م اگه قسط نداری و خانواده حمایت میکنن شروع کن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بهترین کار اینه ایدتونو اجرا کنید وقتی به درامد معقول رسیدید اونوقت استعفا بدید

کارم فرسایش جسمی و روحیش بالاس

وقتی میرسم خونه خیلی خسته و بی انرژیم

شدنش میشه که عصراونو انجام بدم ولی نمیدونم از لحاظ جسمی میکشه بدنم یانه

کارم فرسایش جسمی و روحیش بالاسوقتی میرسم خونه خیلی خسته و بی انرژیمشدنش میشه که عصراونو انجام بدم ول ...

درامد کار کارمندیتون چقدره؟ تو چه حوزه ای هستید 

منم شرایط تورو داشتم رفتم سمت بازار آزاد مغازه زدم الان مثل چی پشیمونم با اینکه کلی فکر خلاق دارم و کاری هم که انجام میدم طرفدار خودشو خداروشکر داره ولی خانواده ات درست میگن.. من گاهی وقتا با خودم میگم کاش کار دولتی داشتم کنارش کار ازادم انجام میدادم اینجوری فکرم راحته که حقوق و مزایام هست همونو میزنم تو کار ازاد

ببین شما اکه میتونی کسب و کارتو در شیفت عصر مدیریت کنی یک وام بگیرکم کم بیا بیرون یکسال اول سود ندا ...

بهترین راهنمایی

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

بستگی  داره چه کاری مد نظرته و اینکه سرمایه دلری؟ صبر داری؟ میتونی تو دوره ایی که کارت سود دهی نداره دوام بیاری. الان بازار خوب نیست. بستگی داره چه کاری تو ذهنت هست و چقدر شناخت داری