من علاقم چیز دیگه ای بود ولی یه شرایط کار دولتی برام پیش اومد و کلی زیر پام نشستن خانوادم و خرم کردن رفتم هی ترسوندنم کار برا خودت راه بندازی معلوم نیست بگیره و خیلی سخته امنیت اینکار بیشتره و حتی اگه کارت بگیره یهو یه اتفاقی بیفته خونه نشین بشی و نتونی کار کنی درامد نداری و... کلا خانواده ما کارمند پسندن و از اینان که میگن یه آب باریکه ای هست
اما من رویاهام خیلی بزرگتر بود خیلی فراتر از یه کار دولتی با حقوق بخور و نمیر خیلی بزرگتر فکر میکردم😞 از اینکه بخوام از کسی دستور بگیرم و اسیر باشم برای چندرغاز بدم میومد بعدم دلمو خوش کنم که یه آب باریکه هست و تعجب میکردم و میکنم با اینکه خودشون که کارمند بودن انقدر از حقوق کم و کار زیاد مینالن و من از بچگی شاهدش بودم چطور منو هل میدن سمت اینکار..
خلاصه که انقد ته دلمو خالی کردن رفتم سرکار دولتی
الان هیچ علاقه ای به این کار ندارمو دارم زجر میکشم و سخت میگذره واسم نمیدونم باید چیکار کنم خیلی اعصابم خورده صبحا به زور میرم سرکار و کلی غصه میخورم
همش فکر میکنم استعفا بدم
چندماهی هست دارم میرم سر این کار ولی انگار اندازه چندین سال خسته و داغون و کلافم
کاری که بهش علاقه دارم استعدادشو دارم ولی چون هیچ حامی ندارم و بقیه مخالفن میترسم نتونم و شکست بخورم
کسی تو این شرایط مشابه بوده؟ یا از اطرافیانتون کسی بوده بره کسب و کارخودشو راه بندازه و از کار دولتی استعفا بده ؟
خیلی نیاز به راهنماییتون دارم لطفا تجربه هاتون بگید🥺🙏