2777
2789
عنوان

فوبیای حموم رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 44 پست
چرا؟ خونریزی که قطع میشه موقع حمومسرپایی سریع حموم کن بیا بیرون

چرا پس حموم ما دریای خون راه می فته 😭😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

درمان کن خواهر خیلی بده ادم کمی انگشتش میبره کل دستش میگیره زیر اب حالا پریود باشی تمام بدن بو لجن م ...

مگه دستت کثیف میشه😐

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز قبلش می‌رم روز سوم موهامو میشورم باز روز پنجم ک کمتر شده میرماینجوری ب تایمی ک شدیده خونریزی ...

والا منم میرم نمی‌دونم چرا گارد گرفتن ک آره تنبلی حوصله نداری گربه‌ی مرده‌ای و ... :|

نی نی سایت کلا همینه فک کنم 😂

منم همیشه هفته قبلش حمومم ، روز دوم ب بعدم میرم ولی ترسشو دارم در هر صورت

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
منظورش اینه ک دستت زخم بشه خون میاد

داره میگه اگه مادری میخوای آشپزی کنی تو دوران پریود حتما برو حموم 😐 چون دستت آلوده اس😐😐😐

داره میگه اگه مادری میخوای آشپزی کنی تو دوران پریود حتما برو حموم 😐 چون دستت آلوده اس😐😐😐

نمی‌دونم خودمم متوجه نشدم

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
نمی‌دونم خودمم متوجه نشدم

مردم خل شدن 😂😁

چقد شما بی فرهنگ وبی شخصیت تشریف داریدخل کسیه که ادب یادت نداده .شما ب چ حقی کامنت منو ریپ میزنی من ...

اینه😂😂😂 

عزیزم من گفتم نمیرم؟گفتم میترسم از حموم رفتن توی این تایم حرفی از نرفتن نزدم من حالت عادی ۴ ، ۵ ساعت ...

مگه من نوشته بودم شما حموم نمیرید ؟؟! وا 

بعضیا از حموم رفتن در زمان قاعدگی چندششون میشه چون کثیف کاری داره دیگه ولی ترس ؟!!عجیبه 

مگه من نوشته بودم شما حموم نمیرید ؟؟! وا بعضیا از حموم رفتن در زمان قاعدگی چندششون میشه چون کثیف کار ...

عزیزم من محترمانه بهتون گفتم 

گفتار من ابهام داشته خواستم رفعش کنم چون اکثریت فک کرده بودن من نمیرم دیگه کلا :|

تقریباً منظور بنده همین بوده شما فرمودید