alittlemiss مدیر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 عنوان فوبیای حموم رفتن | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 44 پست در دوران قاعدگی :|وای دیوونه شدم دست خودم نیستااا 😂خیلی بدم میاد حمام توی این تایم ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام 1404/01/05 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 9964 درمان کن خواهر خیلی بده ادم کمی انگشتش میبره کل دستش میگیره زیر اب حالا پریود باشی تمام بدن بو لجن میده هرروز صبح باید شستشوی کامل انجام بدی مخصوصا اگه مادر باشی وقراره پخت وپز کنی ودستت تووسایل باشه
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 بو گربه مرده میگیره کسی که نمیره وای نه بچه اینطور نیست ک نرم ، حتماً میرم ولی ب شدت میترسم برا همین بدم میاد از ترسه ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 چرا خب ترس از ریزش ناگهانی 😂ولی میرماااا ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 من که عشق میکنم تمیز میشم نمیدونم میترسم من ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 همه همینن ولی خب میریم منم متنفرم دقیقاً باید رفت ولی همین ک میگی ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 چرا؟ خونریزی که قطع میشه موقع حمومسرپایی سریع حموم کن بیا بیرون ترس و استرس همین خونریزی تا آخر حموم باهامه 😂 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
dsarina77 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 2384 ترس و استرس همین خونریزی تا آخر حموم باهامه 😂 نمیاد خون بخاطر جریان اباگه بیادم میشوریش تمیز😂 اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 از روز سوم ب بعد ک خونریزی کم میشهموردی ندارهاگه منظورت وسواس،بودنه،،،،، میتونی آخر حمومت اول پد ات ... بله درسته ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 تنبلی میکنی الکی نگو فوبیا عزیزم من گفتم نمیرم؟گفتم میترسم از حموم رفتن توی این تایم حرفی از نرفتن نزدم من حالت عادی ۴ ، ۵ ساعت طول میکشه اتفاقاً آدمی هستم ک برام بسیار اهمیت داره پاکیزگی و تمیز بودن ترس مبنا بر انجام ندادن کاری نیست 💙 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 حوصلتون نمیشه برید حمام پسوند فوبیا بهش نچسبونید عزیزم من گفتم نمیرم؟گفتم میترسم از حموم رفتن توی این تایم حرفی از نرفتن نزدم من حالت عادی ۴ ، ۵ ساعت طول میکشه اتفاقاً آدمی هستم ک برام بسیار اهمیت داره پاکیزگی و تمیز بودن ترس مبنا بر انجام ندادن کاری نیست 💙 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 این اسمش فوبیا نیست عزیزم من گفتم نمیرم؟گفتم میترسم از حموم رفتن توی این تایم حرفی از نرفتن نزدم من حالت عادی ۴ ، ۵ ساعت طول میکشه اتفاقاً آدمی هستم ک برام بسیار اهمیت داره پاکیزگی و تمیز بودن ترس مبنا بر انجام ندادن کاری نیست 💙 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 درمان کن خواهر خیلی بده ادم کمی انگشتش میبره کل دستش میگیره زیر اب حالا پریود باشی تمام بدن بو لجن م ... عزیزم من گفتم نمیرم؟گفتم میترسم از حموم رفتن توی این تایم حرفی از نرفتن نزدم من حالت عادی ۴ ، ۵ ساعت طول میکشه اتفاقاً آدمی هستم ک برام بسیار اهمیت داره پاکیزگی و تمیز بودن ترس مبنا بر انجام ندادن کاری نیست 💙 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
لیام۹۸ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 11451 من روز قبلش میرم روز سوم موهامو میشورم باز روز پنجم ک کمتر شده میرماینجوری ب تایمی ک شدیده خونریزی نیازی نیس برم
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 9964 عزیزم من گفتم نمیرم؟گفتم میترسم از حموم رفتن توی این تایم حرفی از نرفتن نزدم من حالت عادی ۴ ، ۵ ساعت ... خب ترست ازچیه؟؟وای یاخدا ۴یا۵ ساعت حموم چ خبره مگه میشه من نهایتا خیلی طول بکشه دوساعت