2777
2789

ی اشنایی بود من بعد از چند سال ی چند ساعتی با ایشون همراه بودم سنش از من خیلی بیشتر و هنوز ازدواج نکرده بود. 

و چنتا برخورد تو‌ همون چند ساعت داشتیم که من ناراحت شدم ازش ولی چیزی نگفتم و فک کردم ی مقدار حساس و کینه ای و زود رنجه. 

مثلا ی جا ی راهروی باریکی بود بعد من جلوتر داشتم میرفتم که زودتر خارج شیم و کفشمو داشتم میزاشتم ، ایشون پشت من بودن و کنایه زدن که وایسا بزرگترت اول بره 

خب من حالا رعایت میکنما ولی اونجا انقد بد بود موقعیت و زودتر میخواستیم بریم فک کردم جایی برای تعارف نیس .

خلاصه ی مدت بعد ازدواج کرد با ی پسری که تعریفی هم بود، تازگیا شنیدم جدا شده 

میدونم که صرفا تقصیر پسره نبوده احتمال زیاد . در جایگاه قضاوت نمیگم برای عبرت میگم . ‌

واقعا ادم باید اخلاقشو قبل ازدواج درست کنه وگرنه شاید اینجوری شه و یا مشکلات دیگه در زندگی پیش میاد و 

تغییر هرچی دیرتر سخت تر البته همیشه شدنیه . 

و خیلی وقتا شاید مشکل از خود ماست 

شاید خیلی از ما کاربرای نینی سایت که درد و دل میکنیم ی بخشی از مشکل تقصیر خودمونه . 

شما هم دیدین اینجور موارد ؟ از تجربه هاتون بگید 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

کلی میگم جهت خانما منظورم شخصی نیست ،اول باید شناخت کار کنی که قدرت تشخیص هات برن انتخاب هات درست داشته باشی اصلا شما خانما  اصلا قبول نکنید روابط ازاد وارد نشین افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما وارد اینجور روابط ها جهت تجربه شناخت ها وارد نشین انتخاب نکنید روابط ازاد برای شناختن ها

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.