2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که میشناسم هم نمی‌دونم معرفی کنم یا نه چون حرفاشون رو صفر و صدی میگن. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

لازم نیست تو هر چیزی نظر بدیم 

سکوت کردن رو تمرین کنیم .

هیجانی فکر نکنیم و پشت بندش تصمیم بگیریم 

فکر نکنیم همیشه ما مظلومیم 

اشتباهاتمون رو بپذیریم تا دیگه تکرار نکنیم .

لبخند رفیق همیشگی صورتمون باشه .‌

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

ممنونمتوی رفتار با پارتنر و شریک عاطفی چی؟

میگم که با هر کسی و هر موضوعی

سنجیده و شمرده حرف بزن

البته سیاست داشتن خیلی گسترده است اما این موضوع خیلی مهمه. 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
لازم نیست تو هر چیزی نظر بدیم سکوت کردن رو تمرین کنیم .هیجانی فکر نکنیم و پشت بندش تصمیم بگیریم فکر ...

مرسی

یه سوال به نظرتون اگه از چیزی ناراحت میشیم مستقیم بگیم ناراحت شدیم یا اگه همیشه ناراحتی و دلخوریامون رو بگیم، ناراحتیمون کم ارزش میشه؟

مرسییه سوال به نظرتون اگه از چیزی ناراحت میشیم مستقیم بگیم ناراحت شدیم یا اگه همیشه ناراحتی و دلخوری ...

اول ببین ناراحتیتون به جاست همیشه از بیرون مساله رو ببین فکر کن واسه یه نفر دیگه این ناراحتی پیش اومده ببین حق داره ناراحت بشه اگه حق داره .

الان شیوه گفتن مهمه 

گریه نکن موقع گفتن 

نق نزن 

مسائل قدیمی رو نیار وسط 

مختصر و مفید بگو من ناراحتم .

بعضی مسائل رو که میشه گذشت رو هم بیخیال شو .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

دوستم میگفت خواهرشوهرم هربار تولدشو خونه من میگرفت(بدون اینکه منو درجریان بذاره) یه کیک میخریدن و میومدن خونم شام و جشن..

امسال که اومدن،بعد اینکه شامو خوردیم سریع بدون اینکه بهشون چیزی بگم ،کیکو تیکه تیکه کردم با چایی براشون بردم.