sanaz_na مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1050 عنوان چطور سیاست داشته باشم 162 بازدید | 18 پست چطور مثل خانمای با سیاست و دانا رفتار کنم؟از کجا میشه یاد بگیرم😭میشه اگه رفتار و سیاست کوچیکی خودتون میدونید بهم یاد بدیدممنون💙 1404/01/05 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8350 اصلی ترینش اینه که کم حرف بزن با هرکسی و در هر موضوعی کلا کم و شمرده حرف بزن ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
معلقاخانم عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6801 اصلی ترینش اینه که کم حرف بزن با هرکسی و در هر موضوعی کلا کم و شمرده حرف بزن این مگه سیاست هست؟
delbareashna عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2022 کسایی که میشناسم هم نمیدونم معرفی کنم یا نه چون حرفاشون رو صفر و صدی میگن. من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
sanaz_na مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1050 اصلی ترینش اینه که کم حرف بزن با هرکسی و در هر موضوعی کلا کم و شمرده حرف بزن ممنونمتوی رفتار با پارتنر و شریک عاطفی چی؟
sanaz_na مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1050 روشن قاسمی تو یو. تیوب رو ببین،بنظرم خوب راهنمایی میکنه. مرسی❤️
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8350 این مگه سیاست هست؟ بله، وقتی زیاد حرف بزنی چرت و پرت زیاد میگیآمار میدیسوتی میدی کم حرف بزنی و تودار باشی حریم خصوصیت حفظ میشه ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
sanaz_na مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1050 کسایی که میشناسم هم نمیدونم معرفی کنم یا نه چون حرفاشون رو صفر و صدی میگن. اونایی که بهترن رو معرفی کنید ممنون میشم
nani1363 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2540 لازم نیست تو هر چیزی نظر بدیم سکوت کردن رو تمرین کنیم .هیجانی فکر نکنیم و پشت بندش تصمیم بگیریم فکر نکنیم همیشه ما مظلومیم اشتباهاتمون رو بپذیریم تا دیگه تکرار نکنیم .لبخند رفیق همیشگی صورتمون باشه . وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8350 ممنونمتوی رفتار با پارتنر و شریک عاطفی چی؟ میگم که با هر کسی و هر موضوعیسنجیده و شمرده حرف بزنالبته سیاست داشتن خیلی گسترده است اما این موضوع خیلی مهمه. ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
sanaz_na مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1050 لازم نیست تو هر چیزی نظر بدیم سکوت کردن رو تمرین کنیم .هیجانی فکر نکنیم و پشت بندش تصمیم بگیریم فکر ... مرسییه سوال به نظرتون اگه از چیزی ناراحت میشیم مستقیم بگیم ناراحت شدیم یا اگه همیشه ناراحتی و دلخوریامون رو بگیم، ناراحتیمون کم ارزش میشه؟
nani1363 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2540 مرسییه سوال به نظرتون اگه از چیزی ناراحت میشیم مستقیم بگیم ناراحت شدیم یا اگه همیشه ناراحتی و دلخوری ... اول ببین ناراحتیتون به جاست همیشه از بیرون مساله رو ببین فکر کن واسه یه نفر دیگه این ناراحتی پیش اومده ببین حق داره ناراحت بشه اگه حق داره .الان شیوه گفتن مهمه گریه نکن موقع گفتن نق نزن مسائل قدیمی رو نیار وسط مختصر و مفید بگو من ناراحتم .بعضی مسائل رو که میشه گذشت رو هم بیخیال شو . وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .
elisoh عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 794 دوستم میگفت خواهرشوهرم هربار تولدشو خونه من میگرفت(بدون اینکه منو درجریان بذاره) یه کیک میخریدن و میومدن خونم شام و جشن..امسال که اومدن،بعد اینکه شامو خوردیم سریع بدون اینکه بهشون چیزی بگم ،کیکو تیکه تیکه کردم با چایی براشون بردم.
felora2025 عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 239 من خودم به شخصه خیلی نمیذارم هر کسی بیش از حد بهم نزدیک بشه و هر حرفی رو بزنه و اینکه اگرم حرف بدی زدن باهاشون برخورد میکنم نه اینکه فقط بخندم یا به روی خودم نیارم